logo

Diskusia ohľadom phpBB 3

Moderátor: Moderátori

logo

Poslaťod kozoroh » Pon Júl 14, 2008 6:36 pm

prosim vas pomozte mi neviem ako mam zmenit hlavne logo, hladal som, takze mi nenapiste aby som pohladal na fore
viem, ze sa to robi rovnako ako v phpbb 2, no v dvojke som ani nerobil, je to moje prve forum
overall_header.tpl neveim najst kde by mal byt? :shock:
skusl som site_logo vymazat a nahradit ho gifom s rovnakym nazvom, napisalo mi, ze obrazok neexistuje, moze to byt tym ze obcas sa to objavi az neskor ked to spravime takto, ako to bolo niekde napisane?
kozoroh
Návštevník
Návštevník

Poslaťod PANTHER » Pon Júl 14, 2008 6:55 pm

Tuším, že v phpBB 3 už meníš logo cez administráciu.
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

It's good to be bad! Why? Coz' I can!

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Synku, ta co hutorim po bulharsky?!
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Ďuri » Uto Júl 15, 2008 8:40 am

hladame...
Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
Obrázok phpbb3 podpora
Ďuri
Moderátor
Moderátor

Poslaťod kozoroh » Str Júl 16, 2008 3:57 pm

ale kde cez administraciu, styly predpokladam ale kde mam obrazok ulozit alebo ako si mam ten obrazok vyvolat, daju sa totiz menit iba obrazky ktore tam uz su v tej ktorej teme, a cez to site logo sa mi tam nezobrazil ziadny obrazok, tazke poprosim presny postup pre lamerov ;)
a hladame - dakujem za taky post, fest si mi pomohol, vzdy pred tym ako sa nieco spytam, hladam, no bohuzial nenasiel som, dal som ten overall_header aj vyhladavat no naslo mi iba .html a nie .tpl
kozoroh
Návštevník
Návštevník

Poslaťod zhulo » Str Júl 16, 2008 4:32 pm

najprv si vytvorene logo nahras na FTP do zlozky styles/styl ktory pouzivas/imageset

potom pojdes na fore do ACP (administratorsky panel), tam prejdes na zlozku styly, tam v lavom menu das sady obrazkov, vpravo v tabulke najdes styl ktory pouzivas a das upravit
a hned tu ho menis
zhulo
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod kozoroh » Str Júl 16, 2008 4:45 pm

presne takto som to spravil, presunul v ftp obnovil som v styloch databazu sady obrazkov, ne ked si chcem zvolit tak mi napise ze bez obrazka, ako keby tam nebol
uz sa to nacitalo, neviem preco to neslo hned...no kazdopadne dakujem za vas cas
kozoroh
Návštevník
Návštevník

Späť na Diskusia (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *