:lol: Robot forum

Diskusia ohľadom phpBB 2, nie podpora

Moderátor: Moderátori

:lol: Robot forum

Poslaťod DADDY » Pia Jún 01, 2007 7:30 pm

Existuje niečo ako robot forum ,ktory si všetko robi sam ? napriklad inštaluje modi odpoveda na otazky pridava prispevky :lol: dava templaty robi si grafiku atd ? :roll: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Obrázok užívateľa
DADDY
Zakázaný vstup

Poslaťod matt21 » Pia Jún 01, 2007 7:35 pm

Heh vela by si chcel :lol:
Z phpbb podporou končím, lebo ľudia si to nevedia vážíť... :!: :!: :!:
Obrázok užívateľa
matt21
Expert
Expert

Poslaťod Momo » Pia Jún 01, 2007 8:42 pm

ja by som to dal do podpory... :D:D:D

inak je to totalny OFFTOPIC

ale bral by som takého robota... :D
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Momo
Profesionál
Profesionál

Re: :lol: Robot forum

Poslaťod JanoF » Pia Jún 01, 2007 9:04 pm

DADDY píše:Existuje niečo ako robot forum ,ktory si všetko robi sam ? napriklad inštaluje modi odpoveda na otazky pridava prispevky :lol: dava templaty robi si grafiku atd ? :roll: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
ano existuje, davnejsie som ho aj pouzival, no po prechode na utf8 uz dobre nefungoval a riesit sa mi to neslo tu ho mas http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=130271 sluzi na parsovanie rss sprav z inych stranok, to je vsetko co dokaze, dalej existuju aj taky roboti kde si snimi mozes v podstate pisat, ale ai je da sa povedat skoro nulove, je to v podstate princip programov s ktorymi si pises, ze odpoveda podla slov ktore ti napises, sem tam to ma aj zmysel ale povecsinou nie, to je ale myslim ze zbytocnost :)
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

Navštívte môj extrémne nudný blog :-)
JanoF
Expert
Expert

Späť na Diskusia (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *