Welwet píše:Ja skor osobne by som zvolil cestu postupne odinstalovat mody a pripravovat forum na vyssiu verziu, v ktorej zopar modov uz moze byt priamo zabudovanych. Nie je dobre prepchavat forum modmi, najmä ak nevies ci su bezpecne. To len tak mimo temy.
sam si bohuzial na aktualizaciu netrufam . je mi jasne , ze skor ci neskor ho budem musiet aktualizovat , ale planujem to ked bude schvalena 4 , teraz mam 3.0.6 , co neni az tak moc stara podla mna . ani zlozite mody si sam netrufam , jednoduche zvladnem ale nepatrim k tým , co precenuju svoje schopnosti

ked bude vydana 4 , dam to pravdepodobne zaktualizovat niekomu z vas , kto sa bude toho ochotný ujat
Welwet píše:Nie je dobre prepchavat forum modmi, najmä ak nevies ci su bezpecne. To len tak mimo temy.
to mi je jasne , napr. som tam nadrbal mod facebook profil , co som chcel iba tak pre uzivatelov , a dosralo mi to share facebook , vsetky socialne siete som nejako poopravoval , akurat ten najdolezitejsi fb mi nejde co ma strasne sere ... odvtedy uz tam nedam ziadnu zbytocnost co surne nepotrebujem . ale mam tam mozno 2 mody , co vobec nevyzivam

ostane je vsetko plnohodnotne vyuzivane
co sa týka toho chatu / zbytocne tam nechcem davat dalsi m-chat , cakam kým senky dokonci ten jeho chat , ten vyzera naozaj suprovo , len sam senky a boh vi , ci ho niekedy dokonci , kedze je strasne vytazený senky .
dalsia vec je ta , ze planujem dat naprogramovat videochat / nieco na sposob erotických live chatov / a tým nahradit textový chat ... plany su rozne ale nechcem sa s tým zbytocne srat , kým som neni pevne rozhodnutý s tým videochatom
keby ste teda mali iba tuto moznost , dorobit to do starsej verzie , bolo by to moc zlozite to do stareho pridat ?