m-chat

Podpora pre phpBB 3

Moderátor: Moderátori

m-chat

Poslaťod papagiorgo » Uto Aug 23, 2011 10:39 am

vedel by mi niekto pomoct ? potreboval by som , aby sa mi v chate zobrazovali vsetky bbcody / teda aj tie , ktore mam vlasne , nie iba prednastavené ?
www.bodybuilding-forum.sk - kulturistika,fitness,silové športy a bojové umenia
papagiorgo
Začiatočník
Začiatočník

Re: m-chat

Poslaťod ansysko » Uto Aug 23, 2011 7:38 pm

daj si najnovší mchat a tie bbkody sú tam
Obrázok užívateľa
ansysko
Expert
Expert

Články: 16

Poslaťod papagiorgo » Uto Aug 23, 2011 7:57 pm

ansysko píše:daj si najnovší mchat a tie bbkody sú tam

uz sa bojim hocico preinstalovavat , vies kolko desiatok vselijakých modov tam mam , uz sa zacinaju niektore medzi sebou bit , nechcem uz moc do to rýpat , co funguje :lol: radsej by som prerobil to co tam je ... kvoli modom sa uz bojim aj aktualizovat forum :lol:
papagiorgo
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Welwet » Uto Aug 23, 2011 8:50 pm

Ja skor osobne by som zvolil cestu postupne odinstalovat mody a pripravovat forum na vyssiu verziu, v ktorej zopar modov uz moze byt priamo zabudovanych. Nie je dobre prepchavat forum modmi, najmä ak nevies ci su bezpecne. To len tak mimo temy.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Hosť » Uto Aug 23, 2011 9:11 pm

Ked si stiahnes mchat http://www.phpbb.com/customise/db/mod/m ... w_version/ tak tam najdes aktualizacie na najnovsiu verziu
Hosť

Poslaťod papagiorgo » Uto Aug 23, 2011 9:51 pm

Welwet píše:Ja skor osobne by som zvolil cestu postupne odinstalovat mody a pripravovat forum na vyssiu verziu, v ktorej zopar modov uz moze byt priamo zabudovanych. Nie je dobre prepchavat forum modmi, najmä ak nevies ci su bezpecne. To len tak mimo temy.

sam si bohuzial na aktualizaciu netrufam . je mi jasne , ze skor ci neskor ho budem musiet aktualizovat , ale planujem to ked bude schvalena 4 , teraz mam 3.0.6 , co neni az tak moc stara podla mna . ani zlozite mody si sam netrufam , jednoduche zvladnem ale nepatrim k tým , co precenuju svoje schopnosti :lol: ked bude vydana 4 , dam to pravdepodobne zaktualizovat niekomu z vas , kto sa bude toho ochotný ujat :lol:

Welwet píše:Nie je dobre prepchavat forum modmi, najmä ak nevies ci su bezpecne. To len tak mimo temy.

to mi je jasne , napr. som tam nadrbal mod facebook profil , co som chcel iba tak pre uzivatelov , a dosralo mi to share facebook , vsetky socialne siete som nejako poopravoval , akurat ten najdolezitejsi fb mi nejde co ma strasne sere ... odvtedy uz tam nedam ziadnu zbytocnost co surne nepotrebujem . ale mam tam mozno 2 mody , co vobec nevyzivam :roll: ostane je vsetko plnohodnotne vyuzivane

co sa týka toho chatu / zbytocne tam nechcem davat dalsi m-chat , cakam kým senky dokonci ten jeho chat , ten vyzera naozaj suprovo , len sam senky a boh vi , ci ho niekedy dokonci , kedze je strasne vytazený senky .

dalsia vec je ta , ze planujem dat naprogramovat videochat / nieco na sposob erotických live chatov / a tým nahradit textový chat ... plany su rozne ale nechcem sa s tým zbytocne srat , kým som neni pevne rozhodnutý s tým videochatom

keby ste teda mali iba tuto moznost , dorobit to do starsej verzie , bolo by to moc zlozite to do stareho pridat ?
papagiorgo
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod ansysko » Uto Aug 30, 2011 7:47 pm

počkaj na aktualizácie a až potom davaj nieco kodovat
Obrázok užívateľa
ansysko
Expert
Expert

Články: 16

Späť na Podpora (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *