mysql problem

Diskusia ohľadom phpBB 2, nie podpora

Moderátor: Moderátori

mysql problem

Poslaťod clovek » Uto Júl 31, 2007 1:35 pm

caute ja somlen total zaciatocnik a mam precitane ze predtym ako si cem nakopirovat subory phpbb na server tak musim aktivovat mysql databazu ale ako?? ja sa v to mvobec nevyznam :cry: hosting mam ns funpic.de vopred dakujem za pomoc :cry:

// a ked sa mi zapol ten flashFXP secko bolo nastavene tak ako malo byt a stale my vypisovalo ze )[R] Connection failed (Connection refused) neviete preco??
clovek
Návštevník
Návštevník

Poslaťod ProtonQ » Uto Júl 31, 2007 1:55 pm

Ja sa v tej stranke nevyznam lebo je to po nemecky ale tam niekde musis mat MySQL databáza a Stav a tam aktivovat. Tak je to na ic.cz ale podobne to musi byt na vsetkych.
ProtonQ
Návštevník
Návštevník

Poslaťod clovek » Uto Júl 31, 2007 2:01 pm

hmm nj us sami to podarilo najst ale stale ked cem nahrat to phpbb tak mi to skapina neviete preco skapalo mi to aj cez total comander us fakt nevjem ze co mam pouzit :(
clovek
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Momo » Uto Júl 31, 2007 3:44 pm

odporucim ti hostuju.... akurat tie vypadky... :)
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Momo
Profesionál
Profesionál

Poslaťod masterdead » Uto Júl 31, 2007 9:11 pm

ProtonQ píše:Ja sa v tej stranke nevyznam lebo je to po nemecky ale tam niekde musis mat MySQL databáza a Stav a tam aktivovat. Tak je to na ic.cz ale podobne to musi byt na vsetkych.
netrep, to ma len ic.cz tak spravene, funpic nikde nic neaktivuje myslim, vypln spravne udaje a ides :wink:
Obrázok užívateľa
masterdead
Administrátor
Administrátor

Poslaťod gapson » Str Aug 01, 2007 7:11 am

Treba to aktivovať aj na funpic.org,ale tam je strašne otravná tá vysúvacia reklama :?
Obrázok užívateľa
gapson
Profesionál
Profesionál

Späť na Diskusia (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *