Nahnevaný user - dost už!

Podpora ku phpBB Erektus

Moderátor: Moderátori

Nahnevaný user - dost už!

Poslaťod majris » Uto Júl 03, 2007 12:50 pm

Po dlhšej dobe na pozícii forumup som sa rozhodol venovať dopoludnie vzdelávaniu a inštalácii Vašej upravenej verzie phpbb erektus.

Inštalácia prebehla v poriadku presne podľa návodu. Databázu som vytvoril na ic.cz (k môjmu údivu - tiež v poriadku)

Pri pokuse o vstup do hlavnej (defaultne vytvorenej) katgórie na mojom novom fóre fóre mi prehliadač vyhlási vojnu a tvrdí že kategória neexistuje, tak isto ako keď kliknem da ďaľšieho usera dole v riadku prihlásených (kolegu, zavolal som ho na test)

Pri opätovnom bezproblémovom vstupe do administrácie na ic.cz a pokuse o vstup do mysql databázy už vo mne vrie krv na 50 stupňov. Stránku nelze zobrazit. Nedivil by som sa, lenže zobraziť ide všetko okolo (aj stav databázi, ktorý slávnostne hlási že je aktívna) len okrem toho databázového okna (ktoré pracovalo pred tým bezchybne)

Predpokladám že väčšina z Vás má zaplatený hosting, ale ajtak by som rád zistil príčinu tejto nezhody me vs mysql.ic.cz - kde je chyba? V phpbb alebo na ic databáze? Dá sa proti tomu nejako bojovať, resp. čo sa s tým dá vôbec spraviť? (ziatiaľ platený hosting nepotrebujem, potrebujem si to len zatiaľ odskúšať )

ďakujem
majris
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Tom@S » Uto Júl 03, 2007 1:08 pm

no ic cz neodporucam na fora prilis pomaly aj ked nerad ale odporucim ti hostuju.cz s tym som v tomto ohlade problemy nemal
tu s podporou koncim ja sa snazim a vy mi cenzurujete odkazy a snazite sa urobit zo mna debila...smola nevyslo :P
Jano nezavadzaj uzivatelov
Obrázok užívateľa
Tom@S
Zakázaný vstup

Poslaťod matt21 » Uto Júl 03, 2007 1:20 pm

Chyba bude v tom, ze v erektuse je phpBB seo, cize ti chyba .htacces, tusim ze na ic.cz sa nastavuje cez ich admin panel
Z phpbb podporou končím, lebo ľudia si to nevedia vážíť... :!: :!: :!:
Obrázok užívateľa
matt21
Expert
Expert

Poslaťod chris » Uto Júl 03, 2007 3:32 pm

no prave,ze tam ma ten .htaccess mu to dela :D jaksi cely system je hodne nepovedena verze..
chris
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod masterdead » Uto Júl 03, 2007 3:39 pm

v config.php nastav seo z true na false, ic.cz nema mod_rewrite sa mi zda
Obrázok užívateľa
masterdead
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Leachim » Uto Júl 03, 2007 3:57 pm

Treba si vyberať mód ypodla toho, čo hosting podporuje a potom tu nepísať sťažnosti na to, čo nieje chyba systému, ale vaša :roll:

Erektus má niekoľko chýb, ale o všetkých sa tu už písalo.
Michael Watzke - Osobný blog, Bazár PC, notebookov, Tvorba WWW stránok
Nepíšte mi ohľadom phpBB, neodpovedám...
Obrázok užívateľa
Leachim
Expert
Expert

Poslaťod Ondro » Pon Aug 27, 2007 8:49 am

Tom@S píše:no ic cz neodporucam na fora prilis pomaly aj ked nerad ale odporucim ti hostuju.cz s tym som v tomto ohlade problemy nemal

Hostuju.cz je najhorsi hosting, aky si mozete vybrat. domene hostuju.cz dodva servery banan.cz, ktory je hrozne nespolahlivy. Mal tam kamo forum a kazdy den mal min. 2 vypadky. :?
Obrázok užívateľa
Ondro
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Leachim » Pon Aug 27, 2007 11:55 am

Hostuju.cz = banan.cz ;) Je to free varianta banánu
Michael Watzke - Osobný blog, Bazár PC, notebookov, Tvorba WWW stránok
Nepíšte mi ohľadom phpBB, neodpovedám...
Obrázok užívateľa
Leachim
Expert
Expert

Nenajdena stranka

Poslaťod jackx » Pon Dec 10, 2007 1:02 pm

Ďakujem veľmi pekne, blblo mi Forum, po nainštalovaní všetko fungovalo, až na to, že sa nedalo dostať do žiadneho fóra, všade NOT FOUND - The requested URL /phpbbsk/testovacie-forum-f1.html was not found on this server. Skúšal som podľa pokynov upraviť .htaccess, ale nepomohlo to, až keď som upravil config.php a zmenil POVOLIT_SEO na false, pustilo ma do fór. Neviem čo to znamená, ale aspoň takto to funguje. Ak niekto viete, na čo je dobré to SEO, skúste nás nevzdelaných poučiť. :oops:
jackx
Návštevník
Návštevník

Poslaťod prostenal1 » Pon Dec 10, 2007 6:30 pm

SEO (Search Engine Optimization) - v preklade znamená optimalizácia pre vyhľadávače. Cieľom SEO je vylepšenie pozície vo vyhľadávači. Slušný webmaster by mal SEO zvládnuť sám. Menej skúsený webmaster, alebo majiteľ stránok môže využiť služby špecializovanej firmy.

Zdroj: co-to-je-seo-sef-a-sem-t636.html
prostenal1
Expert
Expert

Poslaťod jackx » Str Dec 12, 2007 10:39 am

hambim sa, ale moc to nem chapem, aky to ma vplyv, polovolene SEO mi blokovalo vstup do for, mam na tej stranke nejaku chybu v optimalizacii pre vyhladavace ?
jackx
Návštevník
Návštevník

Poslaťod jackx » Str Dec 12, 2007 10:41 am

Da sa to nejako spravit, aby som mal POVOLIT_SEO true a nedostal tu hlasku NOT FOUND ?
jackx
Návštevník
Návštevník

Poslaťod masterdead » Str Dec 12, 2007 10:46 am

na seo je potrebne mat konfigurovany aj server, ak to tvoj webhosting nepodporuje tak by mas bohuzial smolu
Obrázok užívateľa
masterdead
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Teejay » Ned Júl 13, 2008 12:57 pm

MNo tak ja mam phpbb erektus na ic.cz a nic som neprepisoval a ani nic nedodaval a ide to v poriadku :oops: heh az na tu rychlost to mate veru pravdu,je to strasne pomalee
Teejay
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod vlado » Ned Júl 13, 2008 2:12 pm

Len na doplnenie mám cvičné forum na ic.cz - do databázy som sa nikdy nedostal a v poslednom čase oto nestojím.Pretože ak tam skúšam mod má obyčajne update databázy a spravim to takto.Ak to nemá a kašlem na skušku a idem na ostro na riadnom fóre.Zatial ok.
vlado ak vie pomôže:-)
ak nevie - vie iný :-(
Obrázok užívateľa
vlado
Pokročilý
Pokročilý

Späť na Podpora (phpBB Erektus)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *