Nahodenie modov

Potrebujete nejakú modifikáciu? Napíšte sem

Moderátor: Moderátori

Nahodenie modov

Poslaťod Maxell » Uto Feb 08, 2011 11:50 pm

Zdravím, už sa s tým toto asi aj týždeň, no nedarí sa mi nahodiť mody na fórum. :?
Pomohol by mi niekto a nahodil by mi? Potreboval by som dva mody, jeden thank post a druhý, aby som mohol upravovať header, písať odkazy, oznamy atď..
Bol by mi niekto ochotný pomôcť? :wink:
Maxell
Návštevník
Návštevník

Re: Nahodenie modov

Poslaťod ppst » Str Feb 09, 2011 4:11 pm

Pre to druhé nemusíš máť mód, stačí ti otvoriť FTP-->root-->styles-->//tvojštýl//-->template-->overall_header.html a tam si už môžeš pridať/odstrániť čo budeš chcieť (po uložení nezabudni vymazať cache (root-->cache-->//všetko okrem súborov .htaccess a index.htm)) A ten prvý mód sa inštaluje nasledovne:
1.stiahneš si ten mód
2. otvoríš si súbor instal.xml 3.upravíš súbory podla súboru instal.xml
4. obsah zložky root prekopíruješ na FTP
5. do okienka na zadávanie webových adries v prehliadači si zadáš: nazovtvojejdomeny.nieco/install_thanks_mod.php (install_thanks_mod.php <--toto zadáš iba ak máš stiahnutý mód: thanks_for_post (pokiaľ máš iný, tak namiesto install_thanks_mod.php napíšeš to čo máš v súbore instal.xml na konci v okienku "PHP install file"))
6.nastavíš si v administrátorskej sekcii oprávnenia.
7. enjoy mod :) (dúfam, že som pomohol, keby si niečo nechápal, tak napíš :) )
Väčšina mojích rád na phpbb pochádza z mojej hlavy, tak ako som sa to ja naučil z inštalácie módov atď...
Moje fórum (vo výstavbe)
ppst
Návštevník
Návštevník

Späť na Modifikácie (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *