Nastavení serveru

Podpora pre phpBB 3

Moderátor: Moderátori

Nastavení serveru

Poslaťod PeterNet » Str Feb 13, 2008 8:56 pm

Kde toto fórum hostuje? Jak jsou zde nastaveny limity?

U hostingu onebit.cz mám stále problém. Nemůžu odeslat mohutnější příspěvek (cca 250kb). Vyskočí mi hláška
Kód: Vybrať všetko
An internal server error occurred. Please try again later or contact server administrators - admin@onebit.cz

memory_limit to není, ten jsme zkusili nastavit až na 0,5 GB a max_execution_time taky ne, ten je nastaven na 30, ale vždy se to přeruší po 15ti vteřinách.

Tady na fórum jsem ten text zkusil odeslat a bylo to hned.

Ale na localhostu se mi to popravdě taky nedaří a to mám hodnoty navýšeny do nebeských rozměrů... Prosím o radu.
PeterNet
Návštevník
Návštevník

Poslaťod hajtrak » Štv Feb 14, 2008 4:29 pm

tam pise nieco v tom zmylse chyba s avyskitla na servry a poksutne s aneskorie alebo kotaktujte amina a to je asi v tom hsotingu!
Obrázok užívateľa
hajtrak
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod PeterNet » Štv Feb 14, 2008 5:36 pm

Nojo, s admini hostingu jsem v kontaktu, ale oni sami neví. Zkoušíme zvyšovat kdejaké limity, ale stále se to nedaří. Napsali mi:
bylo by nejlepsi, kdybyste mi mohl dat odkaz na nejaky skript, kde se problem projevuje a bylo by mozne testovat

Popravdě moc nevím jaký odkaz jim dát.

Není nějaké optimální nastavení serveru pro chod phpbb?
PeterNet
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Welwet » Štv Feb 14, 2008 9:39 pm

Vysvetli mi jednu vec. Co to za prispevky odosielas ked maju 250 kB???
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod PeterNet » Štv Feb 14, 2008 10:35 pm

Welwet: To klidně vysvětlím. Jde o web fmko.cz/forum

Je to web o hře Football Manager. Uživatelé zakládají své "Manažerské deníky" a v 1 příspěvku popíšou třeba půl sezóny a stále jej editují a doplňují.

A jinak: Zjistil jsem, že na stejném serveru (onebit.cz) hostuje jiný web, který má nahozeno phpbb2 a tam takové příspěvky jdou odesílat bez problémů.

Ptal jsem se adminů hostingu a řekli, že mají základní nastavení a že já mám web na serveru který má nastaveny ještě mnohem vyšší hodnoty.

Je rozdíl v odesílání příspěvků v phpbb2 a 3? Nebude chyba někde u mě?
PeterNet
Návštevník
Návštevník

Späť na Podpora (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *