Nefunguju registracie

Podpora pre phpBB 2, nie podpora pre modifikácie, tú nájdete o kúsok nižšie

Moderátor: Moderátori

Nefunguju registracie

Poslaťod Forrest » Pon Máj 18, 2009 11:04 pm

Ahojte, som adminom na jednom fore, doteraz vsak boli vsetky modifikacie a zasahy na ftp spravovane firmou. Na zaklade mojej ziadosti sme sa dohodli, ze forum si budem spravovat kompletne sam. Akonahle som vsak obdrzal login na FTP, tak prestali fungovat registracie.

Konkretny problem je taky, ze po vyplneni udajov pri registracii a naslednom odkliknuti "Odoslat" sa zobrazi len prazdna stranka s touto url: http://forum.astrencin.sk/profile.php. Neviem si s tym rady a nikde som nenasiel zatial riesenie. Forum bezi na verzii 2.0.22 a nerad by som robil v tomto nejake zmeny, pokial to nebude nevyhnutne.

Budem vdacny za kazdu radu. Ak by boli potrebne este nejake ine detaily, tak napisem.

edit: este som zabudol doplnit - neboli robene ziadne upravy od spomenuteho ziskania loginu. Je mozne, ze tym, ze dotycna firma sa vzdala spravy sa mohli nejake data zmenit? Mozno blba otazka, ale skutocne ma nic nenapada.
Forrest
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Welwet » Uto Máj 19, 2009 5:45 pm

Hm tazko povedat, skontroluj datum zmeny suboru, pre istotu si ho zazalohuj a skus ten subor profile.php prepisat originalnym z phpBB2 instalacie ak je este dostupna. Inac by som asi spravil upgrade na phpBB3 uz len kvoli bezpecnosti a podpore.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Forrest » Str Máj 20, 2009 12:57 am

Vdaka za radu. Uz som sa odhodlal na aktualizaciu na phpbb3. Podla vsetkych ohlasov to ma viacere vyhody, tak s tym hadam nic nepokaslem.
Forrest
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Welwet » Str Máj 20, 2009 8:50 pm

Samozrejme najprv vsetko zazalohuj, ale nemal by nastat nejaky vaznejsi problem. phpBB3 sa oplati uz len kvoli tomu ze obsahuje vela veci ktore bolo treba do phpBB2 manualne nahodit.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Späť na Podpora (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *