nejde mi vytvorit kategoriu v phpbb3

Podpora pre phpBB 3

Moderátor: Moderátori

nejde mi vytvorit kategoriu v phpbb3

Poslaťod Hosť » Pia Aug 19, 2011 10:32 am

Dobry den chcem si vytvorit kategoriu ale nejde. Idem do: administracia fora-spravovat fora tam dam v pravom dolnom rohu ze vytvorit nove forum typ fora dam kategoria stlacim vytvorit a ono to vytvori ale nezobrazi na fore. Ale to co som tam mal povodne ked som tam dneska nainstaloval phpbb ze vasa prva kategoria a tak tak to som si zmenil ze klikacky atd...
Tu mate forum: http://zaroboknainternete.jecool.net/ ja by som chcel to iste ako je tam len stym ze kategoria:emailovky a podtym ze emailovky a ked nato niekto klikne tak sa mu zobrazia temy na emailovky....DAKUJEM VELMI PEKNE ZA ODPOVED
Hosť

Re: nejde mi vytvorit kategoriu v phpbb3

Poslaťod Benecore » Pia Aug 19, 2011 12:56 pm

Samotná Kategória sa ti nezobrazí pokiaľ neobsahuje aspoň jedno fórum.

Vytvor kategóriu a potom v nej vytvor fórum (jedno alebo viacej). :)
Benecore
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Hosť » Pia Aug 19, 2011 1:28 pm

spravil som to presne ako si my ti hovoril a vytvoril som kategoriu potom som klikol na tu kategoriu a dal v pravom dolnom rohu ze vytvorit forum klikol som na to dal som ze forum a podtym je ze nadradene forum tam mam dat ze nema nadradene? lebo mne sa tam zobrazuje len ta kategoria ze klikacky ale teraz co som tu kategoriu vytvoril ze emailovky tak sa mi tam nezobrazuje vtom ze nadradene forum.....tak som to vytvoril a ziadna kategoria ani nic sa mi nevytvorilo... ukazuje mi ze sa mi vytvorilo to forum ale dam refreshnut stranku a zas tam je len ta 1 kategoria ze klikacky...
Hosť

Poslaťod Benecore » Pia Aug 19, 2011 1:36 pm

Na prvé fórum nedávaj nadradené nič.
• Vytvor Kategóriu (pri prvom vytvorení treba nastaviť opravnenia. Keď klikneš na vytvoriť kategóriu tak sa ti zobrazí zelené okno a tam je položka Nastaviť oprávnenia. Musíš ich nastaviť)
• Potom na ňu klikni a vytvor fórum (žiadne nadradené)
Malo by to byť OK.
Benecore
Návštevník
Návštevník

Späť na Podpora (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *