- Kód: Vybrať všetko
www.datovecentrum.sk
som snim maximalne spokojny!! za cenu 110 Sk/Mesiac som dostal perfektne sluzby! 3X MySQL, 3500 MB, PHP,... ziadne vypadky + k tomuto baliku domena na 1 rok zadamo! doporucujem
Moderátor: Moderátori
www.datovecentrum.sk
akoze kde by si tych 300GB nabral? najvacsie stranky ktore poznam maju max 5GB a to su aj subory na dwn. pokial by ws zistil ze ich webserver pouzivas ako skladisko dat tak ti ho zrusiaexitPD píše:To akoze tam mam potom neobmedzeny priestor? nemyslim si, lenbo keby hej tak tam mozem mat aj 300GB a to je pre nich velmi nevyhodne

vidim ze si si neprecital podmienky wsexitPD píše:preco? vsak stranku by som si spravil narpikald ako rapidshare alebo ine ze budem uschovavat subori, ich to uz nema co aujmat co aj si tamdavam ked si za to azplatim, ked pisu ze neobmedzeny av zmluve mam neobmedzeny tak musi byt neobmedzeny a keby to nenodrzali tak ich moizem dat na sud
http://unlimitedhosting.sk/?m=podmienky

Aristox píše:Na tomto hostingu som prevadzkoval forum.Ono zo zaciatku to vyzera pekne ale ked som mal slabu generaciu stranky alebo forum nenacitalo do smiechu mi nebolo.A to som mal na fore malo modifikacii.Pre weby ktore nie su narocne odporucam ale pre fora urcite nie

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia