NetHost

Ak si neviete vybrať webhosting, alebo chcete na nejaký upozorniť, tu je pre vás priestor

Moderátor: Moderátori

NetHost

Poslaťod desann » Pon Feb 26, 2007 11:03 pm

doporučujem vam hosting NetHost
Kód: Vybrať všetko
www.datovecentrum.sk

som snim maximalne spokojny!! za cenu 110 Sk/Mesiac som dostal perfektne sluzby! 3X MySQL, 3500 MB, PHP,... ziadne vypadky + k tomuto baliku domena na 1 rok zadamo! doporucujem :)
desann
Skúsený
Skúsený

Poslaťod kondor » Uto Feb 27, 2007 1:14 am

ten vyzerá fakt slušne uvidim sa popytam na podpore a mozno tam aj moj tracker hodim vdaka za info :)
no ale nevidim tam server housing mne hosting nestaci ....
Obrázok užívateľa
kondor
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod exitPD » Uto Feb 27, 2007 12:04 pm

Ten je asi dobry, je mam za 170SK, len 1.5GB, php, mysql, a len na mesiac zadarmo domenu
Obrázok
Obrázok užívateľa
exitPD
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Tom@S » Uto Feb 27, 2007 2:12 pm

no na ebsupporte maju za 240 neobmedzene vsetko
tu s podporou koncim ja sa snazim a vy mi cenzurujete odkazy a snazite sa urobit zo mna debila...smola nevyslo :P
Jano nezavadzaj uzivatelov
Obrázok užívateľa
Tom@S
Zakázaný vstup

Poslaťod exitPD » Uto Feb 27, 2007 2:25 pm

tom píše:no na ebsupporte maju za 240 neobmedzene vsetko

To akoze tam mam potom neobmedzeny priestor? nemyslim si, lenbo keby hej tak tam mozem mat aj 300GB a to je pre nich velmi nevyhodne
Obrázok užívateľa
exitPD
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Thomas » Uto Feb 27, 2007 3:01 pm

To su len namotavky, aby prilákali užívateľov...
Obrázok užívateľa
Thomas
Expert
Expert

Poslaťod masterdead » Uto Feb 27, 2007 4:27 pm

exitPD píše:To akoze tam mam potom neobmedzeny priestor? nemyslim si, lenbo keby hej tak tam mozem mat aj 300GB a to je pre nich velmi nevyhodne
akoze kde by si tych 300GB nabral? najvacsie stranky ktore poznam maju max 5GB a to su aj subory na dwn. pokial by ws zistil ze ich webserver pouzivas ako skladisko dat tak ti ho zrusia :wink: oni zase niesu blby, mozu ponuknut ten priesor neobmedzeny lebo ho nemas sancu ako normal user zaplnit
Obrázok užívateľa
masterdead
Administrátor
Administrátor

Poslaťod exitPD » Uto Feb 27, 2007 4:45 pm

preco? vsak stranku by som si spravil narpikald ako rapidshare alebo ine ze budem uschovavat subori, ich to uz nema co aujmat co aj si tamdavam ked si za to azplatim, ked pisu ze neobmedzeny av zmluve mam neobmedzeny tak musi byt neobmedzeny a keby to nenodrzali tak ich moizem dat na sud
Obrázok
Obrázok užívateľa
exitPD
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod masterdead » Uto Feb 27, 2007 5:03 pm

exitPD píše:preco? vsak stranku by som si spravil narpikald ako rapidshare alebo ine ze budem uschovavat subori, ich to uz nema co aujmat co aj si tamdavam ked si za to azplatim, ked pisu ze neobmedzeny av zmluve mam neobmedzeny tak musi byt neobmedzeny a keby to nenodrzali tak ich moizem dat na sud
vidim ze si si neprecital podmienky ws
Kód: Vybrať všetko
http://unlimitedhosting.sk/?m=podmienky
takze sa nadychni precitaj si to, popros niekoho kto je v tvojom okoli nech ti to vysvetli a potom pis :wink: takyto ako vy vsetko zaplatia a ked im zrusia hosting tak sa idu rozplakat lebo oni si vsetko zaplatili
Obrázok užívateľa
masterdead
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Thomas » Uto Feb 27, 2007 7:31 pm

Ak by si tam mal 300GB tak by si určite neplatil len 110 SK.
Obrázok užívateľa
Thomas
Expert
Expert

Poslaťod desann » Uto Feb 27, 2007 8:55 pm

je dobry!!! zato vam rucim! casto hovorim s tech-. podporou a ta vam povie narovinu ake veci maju pripadne ake maju chyby!! nebude si vymyslat jak ine hostingy. a ak mate problem tak vam aj pomozu! mne pradili ohladne prenasania SQL db. :oops:

inak forum mi funguje asi 2 tyzdne zatial bez vypadkov, rychlo... doporucujem :P
desann
Skúsený
Skúsený

Poslaťod Aristox » Štv Mar 01, 2007 5:27 pm

Na tomto hostingu som prevadzkoval forum.Ono zo zaciatku to vyzera pekne ale ked som mal slabu generaciu stranky alebo forum nenacitalo do smiechu mi nebolo.A to som mal na fore malo modifikacii.Pre weby ktore nie su narocne odporucam ale pre fora urcite nie :!:
Obrázok Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Aristox
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod desann » Štv Mar 01, 2007 6:01 pm

Aristox píše:Na tomto hostingu som prevadzkoval forum.Ono zo zaciatku to vyzera pekne ale ked som mal slabu generaciu stranky alebo forum nenacitalo do smiechu mi nebolo.A to som mal na fore malo modifikacii.Pre weby ktore nie su narocne odporucam ale pre fora urcite nie :!:

to si tam mal kolko userov ked ti to hosting prestal stihat?? lebo toto si ma fakt vystrasil... :shock:

este som pocul ze forum spomaluje ked na indexte vidia kto je online. mylis ze by pomohlo keby som to odstranil? :roll:
desann
Skúsený
Skúsený

Poslaťod Aristox » Štv Mar 01, 2007 6:10 pm

Kazda vec spomaluje...ale myslim ze v tomto pripade ti to nejako extra nepomoze :?
Ved sam uvidis,ze neskor bude treba ina volba webhostingu.
Obrázok Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Aristox
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod kondor » Štv Mar 01, 2007 6:46 pm

najviac zatazuje forum ked to musi brat z databazy tak si zober ze taky pocet uzivatelov musi casto generovat... ked mas footer hack na fore to tiez zabera pekne mnozstvo dotazov taky irc server zatazuje rss je velmi narocne ... musis to sledovat ... a optimalizovat aky server (hosting) zvladal
Obrázok užívateľa
kondor
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Webhostingy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *