Neviditeľné/Stratené ikonky

Máte problém so vzhľadom, alebo ho neviete nájsť? Napíšte sem

Moderátor: Moderátori

Neviditeľné/Stratené ikonky

Poslaťod Repet » Štv Okt 16, 2008 11:16 am

Dobry den vsetkym,

na mojom fore sa mi stratili ikonky - napr. "post reply", "post topic" su len vo forme napisov, ale obrazok, resp. pozadie, ktore pri nich bolo je prec.
Co je vsak hlavne, stratili sa tiez ikonky z "cituj prispevok" "edituj prispevok" a pod. Namiesto nich je tam prazdne miesto. Ked na toto miesto najdem s mysou, vypise sa mi komentar "cituj prispevok" atd. Inak ale vobec nie je vidiet, ze tam tieto moznosti su. Otvorit stranky v inom prehliadaci nepomaha.
Mam phpBB3 a styl AeroBlue.

Ma prosim niekto tusenie v com moze byt problem? Neviem o tom, ze by som bol robil nieco s tymito ikonkami. Posledna zmena bola, ze som vymenil nove smajliky - tie sa mi nadalej zobrazuju spravne.
Repet
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Repet » Štv Okt 16, 2008 11:31 am

Snad to niekomu okrem tiez pomoze.
Prisiel som na to, v com je problem, ked som si overoval, kde su ikonky ulozene. Su v styles/aeroblue/imageset/en. Musel som si v Uzivateloch a Nastaveniach zmenit jazyk Admina spat na British English a ikonky sa zacali znova zobrazovat. Problem bol teda v osobnych nastaveniach admina na jazyk - Slovencina.

Tieto problemy vsak budu mat asi aj vsetci uzivatelia, ktori si nastavia slovencinu - zmiznu im ikonky. Viete teda niekto prosim poradit, ako ich prisposobit aj na slovencinu? Dakujem. Predpokladam, ze vytvorit novy adresar SK, kde nakopirujem ikonky z EN asi nebude stacit.
Repet
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod gapson » Štv Okt 16, 2008 11:57 am

Už si napísal riešenie,ikonky a tlačidlá musíš mať sk priečinku,pre každý jazyk musíš mať vlastný priečinok.
Obrázok užívateľa
gapson
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Repet » Štv Okt 16, 2008 1:41 pm

Ano, uz som to vyskusal - novy priecinok SK a prekopirovat vsetko z EN. Zatial sa zda, ze to funguje. Vdaka za odpoved.
Repet
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Vzhľady (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *