Nezobrazí overovací kod

Podpora ku phpBB Erektus

Moderátor: Moderátori

Nezobrazí overovací kod

Poslaťod Sk1llord » Pia Jún 22, 2007 9:52 pm

nazdar mam problem ak sa ide neaky uzivatel registrovat tak nezobrazy overovaci kod, uz sa my to raz stalo tak som isiel podla tohto navodu :http://phpbb-podpora.sk/pre-o-sa-mi-nozobrazuje-overovaci-kod-t204.htmlkod sa zobrazil ale po neakych 3 dnoch tam zase nebol ale vsetko v registracii zostalo myslim: tam kde ho mam zadat tak ten ramik tam je aj je tam napisane: "Pokiaľ si nieste istý, alebo je tento kód nečitatelný, kontaktujte administrátora, ktorý Vám rád pomôže." ale nenachadza sa tam ten obrazok s kkodom
Sk1llord
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod masterdead » Pia Jún 22, 2007 9:55 pm

na generovanie tohoto obrazku je potrebna GD kniznicka ktora je zakomponovana v apache servery, kde hostujes?
Obrázok užívateľa
masterdead
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Sk1llord » Pia Jún 22, 2007 10:03 pm

masterdead píše:na generovanie tohoto obrazku je potrebna GD kniznicka ktora je zakomponovana v apache servery, kde hostujes?

na ic.cz
Sk1llord
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod masterdead » Pia Jún 22, 2007 10:37 pm

upravil si spravne templat tak ako je to pisane vyssie?
Obrázok užívateľa
masterdead
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Sk1llord » Pia Jún 22, 2007 11:11 pm

masterdead píše:upravil si spravne templat tak ako je to pisane vyssie?
Ano mal by byt spravne. Ale este to mozem raz prebehnut.
Už som nasiel chybu. Chyba je v tomto ak som použil tento navod : http://www.phpbb.sk/rychla-odpoved-t731.html tak kod prestalo zobrazovat ak som dal z novu ten zakladny subor lang_main.tpl tak to bezi v pohode ale teraz zase nefunguje ta rychla odpoved. je mozne ze, ked som postupoval podla toho navodu ze by sa stalo ze som to ulozil v nespravnom sifrovani alebo ze by som to niekde zle vlozil?
Sk1llord
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Podpora (phpBB Erektus)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *