Niekoľko problémov s mojim fórom.

Podpora pre phpBB 2, nie podpora pre modifikácie, tú nájdete o kúsok nižšie

Moderátor: Moderátori

Niekoľko problémov s mojim fórom.

Poslaťod Busho » Pia Apr 24, 2009 9:44 am

Vie mi prosím niekto poradiť?
1. V administrácii nie som schopný nastaviť časové pásmo, bez ohľadu na to, čo zmením, na hlavnej stánke stále ukazuje zimný čas.
2. Neustále sa musím prihlasovať zo svojho počítača manuálne, nie je možné prihlásenie sa automaticky.
3. Pri registrácii nového člena sa nezobrazuje registračný kód. Jeho aktivácia chýba i v administrácii vo všeobecných nastaveniach. Navyše sa novým členom pri registrovaní ponúka príliš veľa možností v nastaveniach, neviem ako to obmedziť len na základné údaje.
Vopred dík za rady.
Busho
Návštevník
Návštevník

Re: Niekoľko problémov s mojim fórom.

Poslaťod Owen » Sob Apr 25, 2009 2:02 pm

Busho píše:Vie mi prosím niekto poradiť?
1. V administrácii nie som schopný nastaviť časové pásmo, bez ohľadu na to, čo zmením, na hlavnej stánke stále ukazuje zimný čas.
2. Neustále sa musím prihlasovať zo svojho počítača manuálne, nie je možné prihlásenie sa automaticky.
3. Pri registrácii nového člena sa nezobrazuje registračný kód. Jeho aktivácia chýba i v administrácii vo všeobecných nastaveniach. Navyše sa novým členom pri registrovaní ponúka príliš veľa možností v nastaveniach, neviem ako to obmedziť len na základné údaje.
Vopred dík za rady.

keby si hľadal tak všetko nájdeš..
1, GTM nastav na GTM+2
2, pri prihlásení na fórum zafajkni automatické prihlásenie a prihlás sa. POZOR! nesmieš sa potom odhlásiť.
3, Prezri si phpbb2 FAQ a nájdeš to tam, alebo hľadať "Overovací kód"
Owen
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Busho » Sob Apr 25, 2009 2:52 pm

Nuž dík za radu, ale toto všetko mi je jasné. Tie nastavenia sú nefunkčné. Proste nereagujú. Aspoň body 1 a 2. Tretí už nejak riešim.
Busho
Návštevník
Návštevník

Poslaťod gapson » Sob Apr 25, 2009 4:08 pm

1. Máš nastavené časové pásmo aj u seba v užívatelskom paneli?
2. Skontroluj si nastavenie cesta ku cookies v administrácii alebo skús premazať cokkies v prehliadači.Robí ti to aj z iného počítača?
Obrázok užívateľa
gapson
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Busho » Sob Apr 25, 2009 8:45 pm

Díik, bod 1 mám doriešený. Netrklo ma, že to treba i tam... Čo sa cookie týka, mám v administr. nastavený len názov phpbb2mysql, v okienku cesta je len lomítko. Akceptoval som tamojšiu pripomienku, že najlepšie nezasahovať... a to ja rád, lebo v týchto veciach príliš doma nie som. Dokonca ani u susedov. Tak zle som na tom.
Busho
Návštevník
Návštevník

Späť na Podpora (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *