nove ikony nepasuju, treba posunut nazvy topicov. ako?

Podpora pre phpBB 3

Moderátor: Moderátori

nove ikony nepasuju, treba posunut nazvy topicov. ako?

Poslaťod Ondrejko » Pon Feb 04, 2008 4:53 pm

http://forum.simracing.sk/index.php
prehodil som ikony z jedneho templatu, ale tie prekryvaju nazvy fór a topicov. da sa nejak posunut nazov fora a topicov smerom viac doprava a ikony posunut dolava?

skusal som menit nejake hodnoty v content.css, ale nepomohlo to
Ondrejko
Návštevník
Návštevník

Poslaťod PANTHER » Pon Feb 04, 2008 5:07 pm

Áno, dá sa to vycentrovať, musíš sa pohrať s CSS a skúšať.
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

It's good to be bad! Why? Coz' I can!

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Synku, ta co hutorim po bulharsky?!
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Ondrejko » Pon Feb 04, 2008 6:53 pm

pomohlo by mi keby som vedel, ktore udaje a ake hodnoty treba nastavit ...
Ondrejko
Návštevník
Návštevník

Poslaťod PANTHER » Pon Feb 04, 2008 7:57 pm

Otvor si zdrojový kód tvojho fóra (na indexe) a vyhľadaj si v ňom tie obrázky, zapíš si ich id alebo class. Otvor si CSS a hľadaj v ňom tieto id-y alebo class-y. Ak ich nájdeš, predpokladám, že budeš musieť pracovať s týmito údajmi: margin, padding a width. Margin aj padding sa môže zadávať dvojako. Buď po jednom (margin-left, margin-top...), alebo všetko v jednom (margin: 0px 0px 0px 0px; - prvé je hore, druhé vpravo, tretie dole a štvrté vľavo).
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Ondrejko » Pon Feb 04, 2008 8:43 pm

je mozne pracovat len s tym textom topicov? nemozeme nechat tie ikony bez zmeny a posuvat len text?
Ondrejko
Návštevník
Návštevník

Poslaťod PANTHER » Pon Feb 04, 2008 8:45 pm

Samozrejme. Mojím predošlým príspevkov som nechcel naznačiť, že musíš pracovať iba s obrázkom, aj keď som to tak-nejak napísal.

...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Ondrejko » Pon Feb 04, 2008 9:33 pm

PANTHER píše:Samozrejme. Mojím predošlým príspevkov som nechcel naznačiť, že musíš pracovať iba s obrázkom, aj keď som to tak-nejak napísal.

takze ako posuniem ten samotny text?
Ondrejko
Návštevník
Návštevník

Poslaťod PANTHER » Uto Feb 05, 2008 5:29 pm

Čítaj môj príspevok vyššie.

...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Ondrejko » Uto Feb 05, 2008 11:37 pm

PANTHER píše:Čítaj môj príspevok vyššie.

myslis, ten kde sa pise o margin, padding a width? ak ano, tak mi pravdepodobne radis posunut tie nazvy .... ale potreboval by som vediet co presne mam hladat, pretoze slovo "topic" sa v content.css nachadza v hojnom pocte :)
Ondrejko
Návštevník
Návštevník

Poslaťod PANTHER » Str Feb 06, 2008 2:27 pm

Tak sa orientuj podľa nadradených/podradených div-ov. Myslím si, že do CSS by dávali niečo ako #... h1.topic iba raz, pretože inak by sa CSS mohlo "hádať".

Všetko vyčítaš zo zdrojového kódu stránky. :wink:

...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Späť na Podpora (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *