Nový stýll

Máte problém so vzhľadom, alebo ho neviete nájsť? Napíšte sem

Moderátor: Moderátori

Nový stýll

Poslaťod Starec » Pia Jún 19, 2009 11:57 pm

Mohol by mi niekto poradiť prosím v čom to viazne. Ide totiž o to. Nahodil som na fórum do zložky styles noví stýll black_pearl. V admin paneli sa mi zobrazí, ale keď ho chcem nainštalovať tak mi vyhodí upozornenie: Tento štýl vyžaduje, aby téma bola už nainštalovaná a Tento štýl vyžaduje, aby sada šablón bola už nainštalovaná. Ak otvorím šablony, daná šablóna tam je, tak ju nainštalujem, ale ak otvorím témy tak daná téma tam nieje a nemôžemtam nič nainštalovať ( to ako z black_pearl ) samozrejme tým ani celý stýll. Na druhom fóre čo mám len na skúšku mi to nepýtalo, jednoducho som ho nainštaloval, nastavil ako aktívne a je OK.
S týmto som sa ešte nestretol, tak preto pýtam radu čo a ako stým.
Vopred Dík.
Obrázok užívateľa
Starec
Skúsený
Skúsený

Poslaťod Starec » Sob Jún 20, 2009 12:20 pm

Problém vyriešený. Môže sa to stornúť, alebo nechať pre info aj pre druhých. Nedalo mi to pokoj, až kým som to nevyriešil.
Problém bol v tom, že ja som si tému dopredu upravil v PC, potom som to nahral na server a takto upravenú tému mi nechcelo načítať. Celý styll som vymazal, nahral originál bez úpravy a tak už nebol problém ho do fóra inštalovať. Potom som tam hodil upravenú tému, dal to celé prepísať a beží to OK.
Učiť sa-učiť sa-učiť sa, čo iné ostáva.
Obrázok užívateľa
Starec
Skúsený
Skúsený

Späť na Vzhľady (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *