Čo sa deje ?

Všetky správy od a pre vedenie

Moderátori: Moderátori, Administrátori

Poslaťod Berny » Ned Aug 23, 2009 5:37 pm

"to je nejaká povinnosť uvádzať ičo a iné veci ? - to je predsa moja vec nie ?"

Touto reakciou drndos plne potvrdil to čo tu celú dobu píšem. Ja si budem robiť čo budem chcieť ako budem chcieť a je to maja vec.

Keď už pominiem to, že dnes každý kto ponúka na nete ale i mimo neho výrobu, predaj, služby, ... zverejní zo slušnosti kontaktné údaje, ak nie asi má dôvod.

Ovšem to je len z oblasti slušnosti, je tu ešte zákon súvisiaci s nariadením EU, kt. hovorí jasne, že ak niekto na nete poskytuje predaj, služby, ... za úplatu musí uviesť ičo. V prípade, že sa nejedná o firmu, organizáciu alebo živnostníka (tí všetci ičo majú) sú tu ešte činnosti kt. môžu byť vykonávané na základe iných povolení ako som už uviedol ale i tam je povinnosť uviesť na základe jakého rozhodnutia je činnosť prevádzkovaná. Za to sú pálky. Ďalšia vec je, že sa jedná o príjem kt. treba zdaniť. A keď že v tomto prípade nie je žiadna registrácia (lebo niekto si robí čo chce, ako chce a je to jeho vec) tak potom nie je možné kontolovať výšku príjmu a preto nedávno vyšiel v platnosť zákon o kt. píšem vyššie.

Keby sme si všetci robili čo chceme, kedy chceme, bez povinností, bez zodpovednosti s argumentom je to moja vec, tak to by sme sa tu zachvíľu ani nenajedli lebo by nám skolabovala potravinová distribúcia.
Ale z toho si nič nerob takých ako si ty je Slovensku viac než je to zdravé, preto aj životná úroveň a kultúra je tam v takom žalostnom stave.

Možno Vám mladým by pre začiatok pomohlo znovu obnoviť ZVS. tam by ste sa naučili vsťahom, čo je to držať pohromade ale i inému pohľadu na život.
S pozdravom Berny, phpBB 3.0.5
Berny
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Welwet » Ned Aug 23, 2009 9:12 pm

Čo sa tyka Bernyho temy, o tom nic neviem. Bol som tyzden mimo, momentalne som na fore asi 10 minut.

Co sa tyka fora, vsetko ma v rukach Leachim. Toho som tu uz nevidel ani nepamatam, bez neho sa tu neudeju ziadne zasadne zmeny. Moderatori ako ja, drndos alebo Duri s tym moc neurobime, my mozeme akurat tak zamknut alebo presunut temy, pripadne ich zmazat. Na chod fora to staci ale na aktualizacie nie.

Kedze nic zasadne sa tu nemeni (co moze jedine Leachim) tak to tu stagnuje. Co sa tyka podpory, vacsinou sa tu riesia take banality, ktore by sa dali vyriesit prehladanim starsich tem. Taketo, s prepacenim blbosti, ako napr. tato tu pribudaju v poslednom case ako huby po dazdi. Potom sa netreba divit ze moderatori z tem robia take recesie ako s kuklacmi a podobne.

Toto forum by sa mozno este rozbehlo keby sa ho chytil niekto kto ma cas a chut. Viac krat sme Leachima na to upozornili, ale nebol ochotny nikomu dat admin prava prip. FTP. Takze je to tak ako to je.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Ďuri » Pon Aug 24, 2009 11:53 am

Nechce sa mi tu nic citat, ale bol asi nejaky vypadok DB, je mozne, ze bolo treba obnovit starsiu zalohu a tak novsie temy zmizli. Zaloz to prosim znova.
Ak tema neporusuje pravidla, nikto ju tu nezmaze.

Senky: na djpw.cz je to chyba cache systemu, nie prehliadaca.
Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
Obrázok phpbb3 podpora
Ďuri
Moderátor
Moderátor

Poslaťod drndos » Pon Aug 24, 2009 12:05 pm

Berny ty si mimo, ľutujem ťa, ale táto téma nemá aj tak význam takže lock...
drndos
Moderátor
Moderátor

Predchádzajúci

Späť na Od a Pre vedenie

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *