"to je nejaká povinnosť uvádzať ičo a iné veci ? - to je predsa moja vec nie ?"
Touto reakciou drndos plne potvrdil to čo tu celú dobu píšem. Ja si budem robiť čo budem chcieť ako budem chcieť a je to maja vec.
Keď už pominiem to, že dnes každý kto ponúka na nete ale i mimo neho výrobu, predaj, služby, ... zverejní zo slušnosti kontaktné údaje, ak nie asi má dôvod.
Ovšem to je len z oblasti slušnosti, je tu ešte zákon súvisiaci s nariadením EU, kt. hovorí jasne, že ak niekto na nete poskytuje predaj, služby, ... za úplatu musí uviesť ičo. V prípade, že sa nejedná o firmu, organizáciu alebo živnostníka (tí všetci ičo majú) sú tu ešte činnosti kt. môžu byť vykonávané na základe iných povolení ako som už uviedol ale i tam je povinnosť uviesť na základe jakého rozhodnutia je činnosť prevádzkovaná. Za to sú pálky. Ďalšia vec je, že sa jedná o príjem kt. treba zdaniť. A keď že v tomto prípade nie je žiadna registrácia (lebo niekto si robí čo chce, ako chce a je to jeho vec) tak potom nie je možné kontolovať výšku príjmu a preto nedávno vyšiel v platnosť zákon o kt. píšem vyššie.
Keby sme si všetci robili čo chceme, kedy chceme, bez povinností, bez zodpovednosti s argumentom je to moja vec, tak to by sme sa tu zachvíľu ani nenajedli lebo by nám skolabovala potravinová distribúcia.
Ale z toho si nič nerob takých ako si ty je Slovensku viac než je to zdravé, preto aj životná úroveň a kultúra je tam v takom žalostnom stave.
Možno Vám mladým by pre začiatok pomohlo znovu obnoviť ZVS. tam by ste sa naučili vsťahom, čo je to držať pohromade ale i inému pohľadu na život.

phpbb3 podpora
News
![Validate my Atom 1.0 feed [Valid Atom 1.0]](http://validator.w3.org/feed/images/valid-atom.png)