Obnova fora z databaze a FTP - Error importing backup file

Podpora pre phpBB 2, nie podpora pre modifikácie, tú nájdete o kúsok nižšie

Moderátor: Moderátori

Obnova fora z databaze a FTP - Error importing backup file

Poslaťod grey » Pon Jan 05, 2009 10:48 am

Zdravim. Mam problem s phpbb. Chcel som zmenit v phpBB2 skin, ale dostalo sa to do nejakej poruchy a uz nebolo mozne nic naspet nastavit. Vymazal som cz ftp priecinok s novou temou a dufal ze forum automaticky siahne po subSilver ak nebude mat novu temu. (s jazykmi sa mi to tak spravalo, kim mal anglictinu tak ju preferoval, aj ked bola nastavena slovencina). Vymaznie nepomohlo.
Kedze som mal spravenu zalohu z ftp a cez administraciu fora spravenu zalohu databaze, skusil som najprv uploadnut cez ftp vsetky subory na server, okrem databaze. Nepomohlo.
V dalsom kroku som skusal cez phpMyAdmin , na webzdarma.cz uploadnut do databaze sql subor ziskany predtim zo zalohy fora. avsak server mi ho odmieta prevziat.
Dalej som sa pokusal nanovo naistalovat tu istu verziu phpBB a cez administraciu fora obnovit databazu. Skoncilo to zas a znovu takto

Error importing backup file
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '
var bt="#000"
Line : 980
File : admin_db_utilities.php

Je mozne este zachranit obsah fora? Najradsej by som to dostal do phpBB3, ale aj phpBB2 by bola lepsie ako prazdny web.
Vdaka za ochotu aj trpezlivost
grey
Návštevník
Návštevník

Späť na Podpora (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *