Ochrana fora

Fórum zrušené, návody boli presunuté <a href="http://www.phpbb.sk/kategorie-clankov-cl45.html">sem</a>

Moderátor: Moderátori

Ochrana fora

Poslaťod Tom@S » Sob Máj 26, 2007 11:44 pm

tu vam dam kompletny clanoko ochrane fora pred botmi,spamermi,registracou cez proxy,....a mnoho dalsieho je ale po anglicky takze ti co neviete ...smola mate sa ucit *4* takze vela stastia v ochrane a pri prekladani navodu
tu s podporou koncim ja sa snazim a vy mi cenzurujete odkazy a snazite sa urobit zo mna debila...smola nevyslo :P
Jano nezavadzaj uzivatelov
Obrázok užívateľa
Tom@S
Zakázaný vstup

Poslaťod Shawan_666 » Ned Máj 27, 2007 9:30 am

polovicu s tych veci na fore mam :P tam ten vrch to su zakladne veci ako vizualne overenie a potvrdenie registracie a to nizsie su mody
Slovenská podpora modifikácii do systému phpBB >|http://phpbbhacks.sk/|<
Online podpora phpBB. Píšte!!
Shawan_666
Expert
Expert

Poslaťod drndos » Sob Jún 09, 2007 7:21 pm

drndos
Moderátor
Moderátor

Ochrana

Poslaťod Ignus » Uto Jún 19, 2007 10:26 pm

Ako môžem zabezpečiť anonymitu registrovaných uživatelov? Chcem aby sa nedalo pozerať kto je registrovaný..
Ignus
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Tom@S » Uto Jún 19, 2007 10:31 pm

akoze nechapem absolutne co chces?aby sa nedalo pozerat kto je registrovany?zmaz z headeru odkaz na zoznam uzivatelov ale aj tak trocha skuseny phpbbckar si to zisti
neviem co chces aby neboli dole na indexe alebo co?
tu s podporou koncim ja sa snazim a vy mi cenzurujete odkazy a snazite sa urobit zo mna debila...smola nevyslo :P
Obrázok užívateľa
Tom@S
Zakázaný vstup

Poslaťod Ignus » Uto Jún 19, 2007 11:20 pm

aby sa nedalo pozerať Zoznam užívateľov v menu..
Ignus
Návštevník
Návštevník

Poslaťod sepko » Str Jún 20, 2007 7:23 am

tak toto ti už poradili,
popíšem postup:
v overall_header.tpl si vymaž z menu odkaz na zobrazenie užívateľov, a máš to, ale ak sa obávaš, že "trocha skúsenejší phpbbckar(Tom@s)" ti to zistí, tak tú funkciu treba úplne zrušiť, ale to je už väčší zásah do scriptov, prípadne stačí pozmeniť názov volanej premennej(alebo funkcie??), tak aby to nikto ani netušil ako sa to volá, k tomu všetkému potrebuješ aj isté znalosti v php,
sepko
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Thomas » Str Jún 20, 2007 7:47 am

Tu je návod ako to spraviť aby sa to zobrazovalo len registrovaným užívatelom: http://www.phpbb.sk/zablokovanie-anonymnych-uzivatelov-t49.html
Obrázok užívateľa
Thomas
Expert
Expert

Ochrana proti botom

Poslaťod MayDaySK » Str Jún 20, 2007 10:02 am

Takže máme fórum PHP2 a stále nám tam útočia boti. Máme aj zapnuté vizuálne overovanie pri registrácii, ale boti prekonajú aj to. Nezabúdajte že to čo viete so scriptami phpbb vy, to isté vedia aj majitelia botov! Takže ochrana nikdy nebude stopercentná. Takže mohli by ste poradiť nejaké tipy a triky na ochranu fóra? Do inštalácie MOD-ov sa moc nevyznám.

PS: Ten prístup je v prvom príspevku sa i trocha nepáči. Veď toto je podpora a aj nato aby ste pomáhala menej zdatným ľuďom. Nato sú prekladatelia aby prekladali a ďalšia nestačí to rozumieť po anglicky ale rozumieť si to aj nainštalovať.
*** Centralnet Admin ***
MayDaySK
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Tom@S » Str Jún 20, 2007 12:30 pm

ja odporucam tento mod
http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=430710
a k tomu mojmu prvemu toto je podpora a nie urob mi to ked sa vam nepaci zmazem prvy prispevok ak sa da a hladajte si sami co chcete a kde chcete nie je az take zlozite prelozit si 3 riadky ako popis modu
Obrázok užívateľa
Tom@S
Zakázaný vstup

Späť na Návody - zrušené

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *