Odporúčam vzhľady od artodia.com

Máte problém so vzhľadom, alebo ho neviete nájsť? Napíšte sem

Moderátor: Moderátori

Odporúčam vzhľady od artodia.com

Poslaťod Fonzi » Str Jan 25, 2012 11:58 pm

Zdravím, veľmi by som užívateľom využívajúci redakčný systém pre vytváranie skvelých kvalitných fór phpBB odporučil vzhľady od perfektného skúseného programátora/kódera s niekoľko ročnou praxou http://www.artodia.com/

dôvod odporúčania je vysoká kvalita zdrojového kódu, podpora novších webových technológií, ako napríklad HTML 5 a CSS 3, sú veľmi efektívne, kvalitné a využívajú knižnice jQuery a vždy pre najnovšiu dostupnú verziu phpBB.
Fonzi
Moderátor
Moderátor

Re: Odporúčam vzhľady od artodia.com

Poslaťod PeterS » Štv Jan 26, 2012 5:17 am

Ako je to cez/u nich s podporou SK ?
PeterS
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Neopritcher » Štv Jan 26, 2012 10:49 am

Osobně muho říci, že tyto vzhledy jsou dost propracované. Jak je to u nich s SK podporou? To je to samé, jako kdyby jsi se ptal, jestli na phpBB.com podporují slovenskou podporu. :D

Jedná se o domovské stránky těchto stylů a pokud tam mají podporu, tak o ni požádat můžeš. Ale budeš muset psát v anglickém jazyce.
Knihy nás mění, polepšují a vylepšují, pokud jsme polepšení schopni a pokud o ně stojíme.
Miroslav Horníček
Obrázok užívateľa
Neopritcher
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Welwet » Štv Jan 26, 2012 10:59 am

Dobra stranka, zide sa.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Denny » Uto Jan 31, 2012 9:37 pm

odporucam aj ja, s Fonzim tento styl mame na fore, je to fakt velmi dobry a bezpecny styl, odporucam aj ja
"Hľadaj". Staré známe, a hlavne stále platné slovo!
Denny
Moderátor
Moderátor

Poslaťod leschek » Uto Jan 31, 2012 11:05 pm

Já myslím, že Artodie jsou krásný, moderní a vůbec vše, co tu už bylo řečeno (napsáno), ale občas se neupravují tak dobře jako další styly, protože třeba css soubory mají úplně jiný jména (možná ne u všech Artodií mám zkušenosti jen s jednou) a templaty jsou taky občas jiný. Já jsem nainstaloval na své fórum jen jednu Artodii (black ...) a UCP mi připadá nepřehlednější než u jiných stylů (možná je to zvykem). Dál třeba galerie se nedá bez úpravy souboru použít (u jiných stylů ho upravovat nemusím), protože je všechno divně rozhozený (přestože se to načítá z prosilveru, kde to funguje pěkně). Na druhé straně, pokud si s tím dáte práci nebo nepoužíváte mody, tak se jedna o úžasný styly.
Angrezphoto - fotograficko-cestovatelské fórum
leschek
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Vzhľady (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *