odsunutie prispevkov z lava pri reakcii

Diskusia ohľadom phpBB 3

Moderátor: Moderátori

odsunutie prispevkov z lava pri reakcii

Poslaťod heleb » Ned Máj 11, 2008 6:19 am

phpbb som pouzival davnejsie, uplne super len ma neuveritelne trapila vec ze reakcie su strasne neprehladne..., proste ze sa neda reagovat na prispevok automaticky sa kusok z lava odsadi, aby bolo jasne vidiet na ktoru spravu sa reaguje... nieco na styl http://diskusie.sme.sk/viewdiscussion.p ... ok-3869671 , teraz som skusil phpbb3 a som sa tesil ze konecnce budu moje prosby vyslisane:( ale nic, neviete mi niekto poradit ci existuje daky mod pripadne uprava aby reakcie fungovali tym sposobom? bol by som neuveritelne rad
heleb
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Ďuri » Ned Máj 11, 2008 7:51 am

Tak nie, pretoze phpBB zoraduje prispevky podla casu odoslania, takto by to nefungovalo.
O ziadnom takom mode neviem, ale nie je pravda ze nie je jasne na ktoru spravu sa reaguje, da sa pouzivat tlacitko Citovat :)
Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
Obrázok phpbb3 podpora
Ďuri
Moderátor
Moderátor

to je uplne

Poslaťod heleb » Ned Máj 11, 2008 8:03 am

najhorsia nevyhoda phpbb:((((((((, znizuje to desat nasobne efektivnost phpbb, je to strasne neprehladne, ten system laveho odsadenia je uplne super, nevies ci existuje nieco ako phpbb ktore to lave odsunutie ma?
heleb
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Welwet » Ned Máj 11, 2008 8:27 am

Nehovoril by som o nevyhode phpBB, diskusne fora proste zoraduju tak prispevky ako zoraduju. Ale napr. Invision poskytuje viacero modov zobrazenia a jedno z nich je ciastocne podobne tomu co potrebujes.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Späť na Diskusia (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *