phpbb som pouzival davnejsie, uplne super len ma neuveritelne trapila vec ze reakcie su strasne neprehladne..., proste ze sa neda reagovat na prispevok automaticky sa kusok z lava odsadi, aby bolo jasne vidiet na ktoru spravu sa reaguje... nieco na styl http://diskusie.sme.sk/viewdiscussion.p ... ok-3869671 , teraz som skusil phpbb3 a som sa tesil ze konecnce budu moje prosby vyslisane:( ale nic, neviete mi niekto poradit ci existuje daky mod pripadne uprava aby reakcie fungovali tym sposobom? bol by som neuveritelne rad
Tak nie, pretoze phpBB zoraduje prispevky podla casu odoslania, takto by to nefungovalo.
O ziadnom takom mode neviem, ale nie je pravda ze nie je jasne na ktoru spravu sa reaguje, da sa pouzivat tlacitko Citovat
najhorsia nevyhoda phpbb:((((((((, znizuje to desat nasobne efektivnost phpbb, je to strasne neprehladne, ten system laveho odsadenia je uplne super, nevies ci existuje nieco ako phpbb ktore to lave odsunutie ma?
Nehovoril by som o nevyhode phpBB, diskusne fora proste zoraduju tak prispevky ako zoraduju. Ale napr. Invision poskytuje viacero modov zobrazenia a jedno z nich je ciastocne podobne tomu co potrebujes.