Ahojte, mám takýto problém, že Oprávnenie užívateľov sa bije s Oprávnením skupín ... keď si dám ACP -> Oprávnenia -> Zobraziť oprávnenia založené na užívateľoch - tak tam v ľavom hornom okne s názvom "Spravovať užívateľov" mám pár užívateľov. Keď si pozriem ich oprávnenia, tak ich majú iné ako by mali mať podľa tej skupiny, v ktorej sú zaradený, napr. užívateľ "Peter" je v skupine "Veterán fóra", táto skupina má nastavenú možnosť "Môže vypnúť cenzúru slov" na "Nie", no keď si pozriem oprávnenia užívateľa "Peter" (ciest je viacero, tak napr. Užívatelia a skupiny -> Spravovať užívateľov -> vyberiem užívateľa -> Oprávnenie), tak v odseku "Užívateľské oprávnenia" má nastavenú možnosť "Môže vypnúť cenzúru slov" na "Áno". Otázka je prečo to nie je nastavené tak ako je to v tej skupine v ktorej je zaradený?? užívatelia, ktorý nie sú uvedený v ACP -> Oprávnenia -> Zobraziť oprávnenia založené na užívateľoch - v ľavom hornom okne s názvom "Spravovať užívateľov" to majú nastavené rovnako ako v skupine, v ktorej sú zaradený.
Môj odhad je taký, že niekto (prístup do administrácie máme viacerý) upravil oprávnenia týchto užívateľov ručne priamo v ich účte a preto sa ich oprávnenia líšia od tých skupinových. No ja by som potreboval docieliť zase to, aby keď sa zmenia oprávnenia v skupine "Veterán fóra" aby sa zmenili tie oprávnenia aj u užívateľa "Peter", tak ako to má normálne byť pri členoch skupiny. Fórum je verzie 3.0.7-PL1 (a nerád by som ho aktualizovával, keďže mám tam použitú jednu funkciu - Advanced Poll Voters, ktorá funguje po túto verziu a ešte mám vlastný vzhľad fóra a neviem či by nebol po aktualizácii na novšiu verziu s tým problém). Viete mi s tým prosím niekto pomôcť?