[erektus] Oznamovňa chýb

Podpora ku phpBB Erektus

Moderátor: Moderátori

[erektus] Oznamovňa chýb

Poslaťod MayDaySK » Uto Dec 25, 2007 1:40 pm

Ahojte. Tak aby nebol taký neporiadok na fóre lebo vidím že je tu 20 tém a v každej po 3-4 príspevky tak čo keby sme to spravili takto. Buďme radi že pre nás lamky vyvynuli takúto verziu. Tak sa nesťažujem na blbosti ako je preklad ale radšej riešme dôležitejšie problémy. Napríklad ja mám hneď dve čo som zbadal. Ak chcem vymazať v administrácii hodnotenie tak mi vyhodí chybu. Ale to nieje až tak zlé.

Ale ak chcem vytvoriť uživateľskú skupinu tak mi vyhadzuje takúto chybu:

Obrázok

Ale ja neviem ako sa pridávaú mody. Ale rád by som sa naučil tak ak niekto napíše že riešenie je ,,tento" MOD a podstrčí mi prosím si aj postup ako stiahnúť a pridať cez FTP. Potom už budem vedieť aj ostatné a nebudem otravovať s blbosťami. Ďakujem.

Ak máte teda nejaký problém napíšte ho do tejto témy
*** Centralnet Admin ***
MayDaySK
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Ďuri » Uto Dec 25, 2007 2:09 pm

Ďuri
Moderátor
Moderátor

Poslaťod MayDaySK » Uto Dec 25, 2007 3:33 pm

Díky. To som potreboval. Avšak tému nezamykajte ani nemažte. Sem by sme mohli písať všimnuté chyby erektusu ktoré sa dajú riešiť dvoma troma odpoveďmi. Prípadne aj usmernenie do správnej témy s linkami pomôže.

A keď chcem zrušiť / vymazať nejaké hodnotenie tak mi vyhodí chybu:

Template->make_filename(): Error - template file not found: admin/confirm_body.tpl

Aj na toto by ste mi mohli šikovno poradiť :-)
*** Centralnet Admin ***
MayDaySK
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Kamahl » Str Dec 26, 2007 6:08 pm

erektus je cely jedna velka chyba plna chyb. to este niekto pouziva? keby sa aspon vyvijal.
phpBB Social Network (fcbk)

Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
phpbb3 Portal MOD :: Articles / Blog MOD

poskytujem rôzne sluzby ako : tvorba modifikacii, konvertovanie, instalovanie, uprava templatu a modov, instalovanie modov, preklady, tvorba webovych stranok
Obrázok užívateľa
Kamahl
Expert
Expert

Poslaťod huli » Str Dec 26, 2007 7:47 pm

MayDaySK píše: nahraj tam ten subor zo subliveru a je....

:wink:
Kamahl píše:Bud radsej ticho pokial vytvoris nieco lepsie tak bude tu kazdy rad ale pokial ani nevies ako na to a to uz nie ako taketo veci opravit tak papa

:!:
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

Obrázok
Obrázok užívateľa
huli
Prekladateľ
Prekladateľ

Poslaťod MayDaySK » Štv Dec 27, 2007 12:07 am

Kamahl píše:erektus je cely jedna velka chyba plna chyb. to este niekto pouziva? keby sa aspon vyvijal.
Pozri. Začiatkom ho dosť propagovali a lákalo ma to vyskúšať si ho. Kebyže viem čo to je zač stiahnem si klasický subSilver v slovenčine. Veď tých pár MOD-ov si dohodím aj sám. No neva příště bobe. Potom mám pre vás (tých čo sa rozumiete lepšie do phpBB) brigádečku. Keby niečo napíšte Súkromnú.
*** Centralnet Admin ***
MayDaySK
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Leachim » Pia Dec 28, 2007 9:53 pm

MayDaySK píše:Díky. To som potreboval. Avšak tému nezamykajte ani nemažte. Sem by sme mohli písať všimnuté chyby erektusu ktoré sa dajú riešiť dvoma troma odpoveďmi. Prípadne aj usmernenie do správnej témy s linkami pomôže.

A keď chcem zrušiť / vymazať nejaké hodnotenie tak mi vyhodí chybu:

Template->make_filename(): Error - template file not found: admin/confirm_body.tpl

Aj na toto by ste mi mohli šikovno poradiť :-)

Toto nieje chyba, je to nekompatibilita templatu s verziou phpBB.

A nezabúdajte na to, že ten Erektus je verzia 0.1, teda Alpha, nie finálne vydanie
Michael Watzke - Osobný blog, Bazár PC, notebookov, Tvorba WWW stránok
Nepíšte mi ohľadom phpBB, neodpovedám...
Obrázok užívateľa
Leachim
Expert
Expert

Poslaťod .:Iv@n-svk:. » Sob Feb 16, 2008 11:47 am

A kedy bude finalna verzia ????
Obrázok užívateľa
.:Iv@n-svk:.
Návštevník
Návštevník

Späť na Podpora (phpBB Erektus)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *