Phpbb2 na Phpbb3

Podpora pre phpBB 3

Moderátor: Moderátori

Poslaťod Dodo571 » Pia Jan 04, 2008 11:47 pm

Kamahl píše:mozes zmazat

2 mozne chyby. v style v imageset skopci zlozku s tlacitkami s nazvom en a novu pomenuj sk

alebo je to chyba v opravneniach, musis nastavit aby si mohol pridavat posty a zakladat temy

ok a phpbb3 dam norm do rootu.. ok?

a tie tlacidla : ide to diki moc

//edit ...neviem neviem ale ked som forum skonvertoval tak od vtedy nemam dikaritiku cize databazu mi nacitalo bez diakritiky :(
Dodo571
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Kamahl » Sob Jan 05, 2008 12:17 am

vecny problem s diakritikou... ak sa ti vyhodili otazniky alebo zle znaky musis prekonvertovat o5 ale musis si najprv zistit v akom kodovani mas db z 2.. potom ist do lang_main v bb2 a podla toho aku mas db tam prepisat kodovanie.. potom konvertovat o5
phpBB Social Network (fcbk)

Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
phpbb3 Portal MOD :: Articles / Blog MOD

poskytujem rôzne sluzby ako : tvorba modifikacii, konvertovanie, instalovanie, uprava templatu a modov, instalovanie modov, preklady, tvorba webovych stranok
Obrázok užívateľa
Kamahl
Expert
Expert

Poslaťod Dodo571 » Sob Jan 05, 2008 11:19 am

Kamahl píše:vecny problem s diakritikou... ak sa ti vyhodili otazniky alebo zle znaky musis prekonvertovat o5 ale musis si najprv zistit v akom kodovani mas db z 2.. potom ist do lang_main v bb2 a podla toho aku mas db tam prepisat kodovanie.. potom konvertovat o5

no jasne to som myslim njekde cital ...len kde zistim ake mam kodovanie v DB? :)

lebo v DB som vsade nasiel utf8_czech_ci ale toto mi phpbb3 nezoberie ked to dam do main_lang (isteze do phpbb2) ...pri conevertacii mi napise Unkow ......
Dodo571
Začiatočník
Začiatočník

Predchádzajúci

Späť na Podpora (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *