Moderátor: Moderátori

no tak na svet by som to dal az potom a s forom by som sa vobec nechvalil, ked poratal nieje ani dostupny a uz vobec nie na podpore phpbb, skor ked uz tak forum k danej stranke, riesenie problemov s tym a tym alebo odkaz na nejaku / e z podporShawan_666 píše:ak ty chces pocut tak portal a s RS je uz pripraveny len sa upravuje system je skoro ten isty ako na comnepouzili sme ziadny system ale spravili svoj vlastny

podla tebaShawan_666 píše:Portal bol uz nahodeny naskytli sa dake male probemy tak to doladujeme.. prosim ta k podpore hackov patri aj podpora podla mna

Shawan_666 píše:nech sa paci uz mate aj portal www.phpbbhacks.sk

no nevyzera to zle, ale chcelo by to trocha ten dizajn vylepsit, je to take nemastne neslaneShawan_666 píše:nech sa paci uz mate aj portal www.phpbbhacks.sk
dost mi to pripomina UNITED-NUKE ci php-nuke, dovod je to cislo co je na konci a taktiez aj paremetrami, ma to nieco s tym spolocne?Shawan_666 píše:nepouzili sme ziadny system ale spravili svoj vlastny

Aj ja si myslim ze je to nejaky redakcny system, len zmazali copyrightJanoF píše:dost mi to pripomina UNITED-NUKE ci php-nuke, dovod je to cislo co je na konci a taktiez aj paremetrami, ma to nieco s tym spolocne?

a ani nevychadza z nejakeho redakcneho systemu? lebo mi to pripada ako moc velmi velka nahoda co sa parametrov tyka a toho posledneho cisla trebars tu, ale mozno sa mylimShawan_666 píše:pani milite sa nieje to ziadny UNITED-NUKE abo php-nuke ani nic ine je to novo vytvoreny RS nas a k designe len to ze je to beta ten sa bude menit

to ano, ale to pretaktovanie, myslim to cislo s cislom co som nasiel na phpbbhacks.com je az az podobneShawan_666 píše:vis musis to tak brat ze je to itez RS a moze to byt podobne

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia