phpopenchat

Diskusia o iných redakčných systémoch a fórach

Moderátor: Moderátori

phpopenchat

Poslaťod hajtrak » Štv Júl 03, 2008 4:04 pm

poznate to niekto potrebujem pomoc pri instalacii je to po anglicky rozumiem tomu ale spravim v congif co mam cize napisem databazu vsetko a stale pise ze sa neda pripojit :(
Obrázok užívateľa
hajtrak
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod Ďuri » Štv Júl 03, 2008 5:16 pm

tak to zadavas zle. je tiez mozne, ze je treba spustit instalaciu- /install/ alebo /install.php na vytvorenie tabuliek.
Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
Obrázok phpbb3 podpora
Ďuri
Moderátor
Moderátor

Re: phpopenchat

Poslaťod Welwet » Štv Júl 03, 2008 9:12 pm

hajtrak píše:spravim v congif co mam cize napisem databazu vsetko a stale pise ze sa neda pripojit :(

radsej to skus v subore config
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod hajtrak » Pia Júl 04, 2008 11:25 am

uz som nato prisiel dikes :) :) aj tak ale mam dalsi problem :D :D toto mi ukazuje ze mam v poriadku a dalej chce krok 2 neico s POC Installer a ked to dam prosto ypise chybu explorer ako ked nevie nacitat stranku :( :(
Obrázok užívateľa
hajtrak
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod hajtrak » Pon Júl 07, 2008 11:42 am

mam novu chybu instalaciu som dotiahol do uspesneho konca a tamn apise ze instalacia je uspesne naistalovana ze sa mam prihlasit a chatovat tak mi vyhodi tuto chybu pls pomozme mi dikes :)
Kód: Vybrať všetko
Fatal error: POC_Chat::get_chatters() [<a href='function.POC-Chat-get-chatters'>function.POC-Chat-get-chatters</a>]: The script tried to execute a method or access a property of an incomplete object. Please ensure that the class definition &quot;ADODB_mysql&quot; of the object you are trying to operate on was loaded _before_ unserialize() gets called or provide a __autoload() function to load the class definition in /home/www/hostujem.sk/subdomains/hajtrak/include/class.Chat.inc on line 1177
Obrázok užívateľa
hajtrak
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod idea » Štv Júl 31, 2008 8:14 am

si to prelož hádam
www.imghost.sk - Zdieľaj svoje obrázky online na novom imghoste !!!

www.pcblog.sk - Diskusný Server (Programovanie, IT Novinky, Security) a mnoho iného
Obrázok užívateľa
idea
Profesionál
Profesionál

Späť na Iné redakčné systémy a fóra

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *