Pochvala

Diskusia o všetkom možnom aj nemožnom

Moderátor: Moderátori

Která podpora je lepší?

Česká
6
12%
Česká
6
12%
Česká
6
12%
Slovenská
11
22%
Slovenská
11
22%
Slovenská
11
22%

Celkom hlasov : 51

Poslaťod Kamahl » Ned Jún 15, 2008 4:59 pm

to panther, vidno ze nevies co je na tresne oznamenie. vlastna skusenost, kamosa nasli s dynamickou ip a falosnym nickom za 5 dni mu uz volali ze podavaju trestne oznamenie :) to bolo problemov.. aloha
phpBB Social Network (fcbk)

Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
phpbb3 Portal MOD :: Articles / Blog MOD

poskytujem rôzne sluzby ako : tvorba modifikacii, konvertovanie, instalovanie, uprava templatu a modov, instalovanie modov, preklady, tvorba webovych stranok
Obrázok užívateľa
Kamahl
Expert
Expert

Poslaťod Morasino » Ned Jún 15, 2008 5:03 pm

to panther, vidno ze nevies co je na tresne oznamenie. vlastna skusenost, kamosa nasli s dynamickou ip a falosnym nickom za 5 dni mu uz volali ze podavaju trestne oznamenie to bolo problemov
Děkujeme, vypadněte a už se nevracejte ;).

.. aloha
PRoč se trapně opakuješ po svém nadřízeném, to je tvůj bůh? :D
Před založením nového příspěvku si přečtiFAQ pro phpBB2 / FAQ pro phpBB3 a taktéž použí vyhledávání, protože tvůj problém už může byť vyřešený.
Morasino
Expert
Expert

Poslaťod drndos » Ned Jún 15, 2008 5:16 pm

S tou cenzúrou na bb3 sk no stalo sa mi to asi dva krát ale to bolo dávnejšie a cenzúra nie je nastavená tak ako tu...
Táto podpora je už dosť o ničom, mne najviac budú chýbať niektoré príspevky preto sme zriadili FAQ (ktoré som mimochodom kôli labilnosti tejto podpory skopíroval na bb3 sk) samozrejme kopírujem iba svoje príspevky (považujem ich za osobné vlastníctvo aj keď to tak možno právne nie je), užil som si tu kopec srandy od kedy nás je tu viac moderátorov :lol: nechcem tvoriť konflikty ani nič podobné a myslím že konflikt medzi phpbb.sk a bb3 sk moc nevyriešime, podľa mňa sú všetci skúsenejší užívatelia v pohode a ľudia by si ich mali ceniť, ja si cením Pantherove, Ďuriho (trpezlivosť) rady, pomoc, FAQ, Morasinovu snahu a rady, welwetove rady, masterdeadovu snahu aj keď nemá čas (aj by som niečo vytkol... :D), určite aj Kamahlovu snahu a samozrejme užitočné rady a návody, modifikácie, huliho preklady a cachovanie a samozrejme aj Tom@sa jeho rýchlosť, snahu, pomoc užívateľom, nemyslím že by sme sa mali hádať ale skôr spojiť a spolupracovať keďže spolu určite viac dokážeme, predstavte si aký musí byť užívateľ zmätený :lol:
Každý robí chyby ak si ma pamätáte čo som porobil :lol: čo stále robím :lol: takže podľa jednej chyby nemôžme súdiť človeka a už vôbec nie niečo čo vytvoril...
To čo robíme každý deň je na hranici so zákonom, ako povedal Panther hľadáme síce free alternatívy ale priznajte sa kto má všetko oficial alebo free
drndos
Moderátor
Moderátor

Poslaťod PANTHER » Ned Jún 15, 2008 8:59 pm

Tom@s: Mne nešlo o to nasrať ťa ani ohovárať za chbtom. Znovu zopakujem, len som vyjadril svoj názor, ktorý som si o tebe vytvoril (okrem iného) z tvojho (nie vždy normálneho) obchodovania s doménami. A keď do teba začal Mylan vŕtať, asi si sa zľakol, že má pravdu, odpočil si od témy a potom ste sa osočovali, že ktorý je v čom horší a kto je lama. (Keď si dobre pamätám.) Chovali ste sa proste ako deti. :lol:

Ďalej sa hádať nebudem, bola chyba z mojej strany, že som posudzoval phpbb3 (.sk) podľa mojej mienky o tebe. Prepáč, ale nepresvedčil si ma ešte o tom, aby som si zmenil mienku o tebe.

--

Drndos: Hm... taký sloh, ty si zhúlený? :lol: Ja si taktiež na tejto podpore vážim prácu mnohých ľudí (nebudem vypisovať mená), ale čo je veľa, to je veľa. Nebudem sa tu nerváčiť kvôli niektorým lenivcom, ktorým sa nechce čítať FAQ a iné pomôcky. Nebudem už 100x vypisovať ten istý príspevok v tvare: „Čítaj FAQ!“ alebo zamykať a presúvať témy ako taký...

Máš pravdu, každý nejako začínal, keď si dám vyhľadať svoje prvé príspevky na tejto podpore, tak to radšej hneď aj zavriem tab v prehliadači. :lol:

--

Kamahl: Ale prosím ťa, polícia sa ti vyserie aj na trestné oznámenie za ohováranie, akoby nemali čo robiť a škrabali si rite. A neviem, 5 dní... to asi nebola Slovenská Polícia ale KGB. :lol:

--

Hádok stačilo. Povedali sme si, čo sme chceli
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

It's good to be bad! Why? Coz' I can!

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Synku, ta co hutorim po bulharsky?!
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod drndos » Ned Jún 15, 2008 9:13 pm

nj všetci ste tu mali také dlhé príspevky aj ja som chcel .... 8)
drndos
Moderátor
Moderátor

Predchádzajúci

Späť na Všeobecná diskusia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *