Tom@s: Mne nešlo o to nasrať ťa ani ohovárať za chbtom. Znovu zopakujem, len som vyjadril svoj názor, ktorý som si o tebe vytvoril (okrem iného) z tvojho (nie vždy normálneho) obchodovania s doménami. A keď do teba začal Mylan vŕtať, asi si sa zľakol, že má pravdu, odpočil si od témy a potom ste sa osočovali, že ktorý je v čom horší a kto je lama. (Keď si dobre pamätám.) Chovali ste sa proste ako deti.
Ďalej sa hádať nebudem, bola chyba z mojej strany, že som posudzoval phpbb3 (.sk) podľa mojej mienky o tebe. Prepáč, ale nepresvedčil si ma ešte o tom, aby som si zmenil mienku o tebe.
--
Drndos: Hm... taký sloh, ty si zhúlený?

Ja si taktiež na tejto podpore vážim prácu mnohých ľudí (nebudem vypisovať mená), ale čo je veľa, to je veľa. Nebudem sa tu nerváčiť kvôli niektorým lenivcom, ktorým sa nechce čítať FAQ a iné pomôcky. Nebudem už 100x vypisovať ten istý príspevok v tvare:
„Čítaj FAQ!“ alebo zamykať a presúvať témy ako taký...
Máš pravdu, každý nejako začínal, keď si dám vyhľadať svoje prvé príspevky na tejto podpore, tak to radšej hneď aj zavriem tab v prehliadači.
--
Kamahl: Ale prosím ťa, polícia sa ti vyserie aj na trestné oznámenie za ohováranie, akoby nemali čo robiť a škrabali si rite. A neviem, 5 dní... to asi nebola Slovenská Polícia ale KGB.
--
Hádok stačilo. Povedali sme si, čo sme chceli