po roku navstevovania phpbb.sk phpbb 3.sk phpbb.cz phpbbcz.com a dalsich cca 10 medzinarodnych podpor mam uz aky taky prehlad co je podpora a co sa na "podporu" iba hra.
phpbb.cz ma asi 5 odbornikov, najskusenejsi ludia v phpbb v CZ/SK s urovnou ludi z phpbb.com. ameeck vedie podporu vyborne, stale sa vyvyjaju, inovuju, vymyslaju co zlepsit. s kazdym vacsim problemom idem sem
phpbbcz.com bohuzial uz nie je podpora
phpbb.sk, kedysi slusna podpora na tie casy, bohuzial vedie ju 17 rocne decko warezacik, ktory sice ma znalosti v phpbb2 ale tym to konci. zalozil podporu a nestara sa o nu, premnozilo sa to tu spambotmi a 12-15 rocnymi uzivatelmi (s inteligenciou porovnatelnou so spambotmi). prestal som tu radit uz aj ja, nie z dvovodu ze neporadim uzivatelom, ale preto aby tato "podpora" konecne zanikla a ludia nasli podporu u konkurencnej phpbb 3.sk, kde ju aj skutocne najdu. ostalo tu radit 5 ludi, ktori s phpbb3 nemaju ziadne skusenosti, duri a drndos boli posledni schopnejsi. lutujem ludi co su na tuto podporu odkazani
phpbb 3.sk - vyvijajuca sa podpora s potencialom, dobrym umiestnenim v googli, dobrym teamom ktory dokaze poradit, v pripade ze odpoved nepozname idem za mudrejsimi kolegami na phpbb.cz ktori vzdy poradia. admin rozhodne nie je sproste decko, ani warezacik. kto pomoc potrebuje, dostane ju, a casom bude podpora len rast a rast. my sa nikam neponahlame, nam predsa ani o nic nejde

iba radit ludom a rozsirovat phpbb.
edit : s tou cenzurou chodte do *, aby som musel vsetko prepisovat na phpbb(medzera)3.sk