Moderátor: Moderátori

tak to sa s nimi urcite dohodnes, cize by som im otom napisal kedze to maju v pravidlach ze je take nieco zakazane, ale samozrejme ze je to myslene tak ako som to pisal ja, nie tak ze to bude vyuzivat 10ludi a mesacne traffic tam budes mat 5gb a nie 100 alebo viacej....stefanX1 píše:Maximalne pol giga...viac nie

ano, urcite tam mozes ist aj do 20gb ak to nieje nejaky ftp server, download server ci nieco podobne, ak obsah tych dat bude sluzit pre stranku ktora tam je a nieje to ani nic v rozpore so zakonmi tak ti nikto nemoze nic povedat, no akonahle tam spravis mesacne dajme tomu 300-500GB traffic tak odtial sto pro letis(to sa uz mosis dohodnut so samotnym hostingom), kedze o ten ide hlavne pri hostingoch, miesto ti vie kazdy poskytnutDado Dj píše:Ano je to pravda ... No neobmedzeny.... to asi nie ale 3 GB to urcite ... mam kamarata a on zdiel 7 GB a stale mu ten hosting nezrusili... zda sa to dvoveryhodne
7. Ponuka neobmedzeného množstva dát platí len pre dáta, ktoré majú priamu súvislosť s webovou prezentáciou.myslim ze takto to je lepsie definovaneShawan_666 píše:Unlimited hosting podporuje nahravanie na server pokial to nezatazuje ich server a nespomaluje hosting
5. Užívateľ nesmie nijakým spôsobom zneužívať poskytované služby, narúšať alebo inak ohrozovať ostatných užívateľov a samotný chod servera.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia