podpis

Diskusia ohľadom phpBB 3

Moderátor: Moderátori

podpis

Poslaťod l3p1dl0 » Ned Nov 18, 2007 10:05 pm

cafte..mam otazku...neviem u uživatela nastaviť podpis...prihlasim sa za nejakeho usera a idem: Ovládací panel používateľa -> Profil ->Upraviť podpis -> a vypiše mi: Nemáte oprávnenie na definovanie podpisu.
lenže ja scem aby uživatel mal prava na zmenu podpisu..kde to mam v adm zmeniť pls?:) diky moc...
l3p1dl0
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Kamahl » Ned Nov 18, 2007 10:12 pm

skus si otvorit ACP a mas tam Funkcie fóra-->Povoliť podpisy, dalej Nastavenia podpisov v menu, dalej v opravneniach sato nastavuje...
phpBB Social Network (fcbk)

Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
phpbb3 Portal MOD :: Articles / Blog MOD

poskytujem rôzne sluzby ako : tvorba modifikacii, konvertovanie, instalovanie, uprava templatu a modov, instalovanie modov, preklady, tvorba webovych stranok
Obrázok užívateľa
Kamahl
Expert
Expert

Poslaťod l3p1dl0 » Pon Nov 19, 2007 7:16 am

jaj ja trdlo:D som to nemal nastavene pre všetky skupiny rovnako:) ale diky moc:)
l3p1dl0
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Kamahl » Pon Nov 19, 2007 2:37 pm

l3p1dl0 píše:jaj ja trdlo:D som to nemal nastavene pre všetky skupiny rovnako:) ale diky moc:)
nj, v bb3 treba prejst po nastaveni zase vsetko, lahko ti nieco moze ujst. premakana a zaroven zlozita administracia
phpBB Social Network (fcbk)

Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
phpbb3 Portal MOD :: Articles / Blog MOD

poskytujem rôzne sluzby ako : tvorba modifikacii, konvertovanie, instalovanie, uprava templatu a modov, instalovanie modov, preklady, tvorba webovych stranok
Obrázok užívateľa
Kamahl
Expert
Expert

Späť na Diskusia (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *