Podpora pre phpBB 2

Všetky správy od a pre vedenie

Moderátori: Moderátori, Administrátori

Podpora pre phpBB 2

Poslaťod drndos » Uto Jan 13, 2009 10:12 pm

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... aabfeb6e55

Stručne a jasne phpbb.com oficiálne od prvého januára prestalo podporovať phpBB2 a teda by sa zišlo zamknúť tieto fóra, alebo ak ich chcete nechať otvorené ale počítajte s tým že v nich odmietam poskytovať podporu, ide totiž o bezpečnosť a teda odporúčam prejsť na najnovšiu verziu phpbb3 ktorá je podporovaná plne a je aj najbezpečnejšia pre vás.
drndos
Moderátor
Moderátor

Poslaťod FATALlama » Str Jan 14, 2009 4:16 pm

aku vyhodu ma phpbb3 oproti 2 ?? v com je lepsia ??
FATALlama
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Leachim » Str Jan 14, 2009 7:12 pm

phpBB2 je stále pomerne používané, preto nechceme aspoň zatiaľ túto sekciu uzavrieť
Michael Watzke - Osobný blog, Bazár PC, notebookov, Tvorba WWW stránok
Nepíšte mi ohľadom phpBB, neodpovedám...
Obrázok užívateľa
Leachim
Expert
Expert

Poslaťod Flinstoun » Str Jan 14, 2009 7:32 pm

trochu přispěji - používám phpBB2 a ani náhodou nehodlám přejít na trojku. Za prvé v tom nevidím nic světoborného a za druhé se dvojka dá krásně předělat(funkčností) na phpBB3. Prostě trojka mě osobně sere. Už jsem ji testoval a zálibu v ní jsem nenašel !!!

Podle mne prostě nula!!
Flinstoun
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod drndos » Str Jan 14, 2009 9:01 pm

aha takže napredovanie je na bode mrazu ....
drndos
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Welwet » Str Jan 14, 2009 10:42 pm

Moj osobny nazor na phpBB3 je trochu rozporuplny.
Je sice pravda ze phpBB3 poskytuje viac funkcii a asi aj vacsiu bezpecnost, ale plati jedno zlate pravidlo: V jednoduchosti je krasa - a to plati pre phpBB2. BB3 je dost tazkopadna a ma kopec zbytocnych funkcii. Proste mi pripada dost nevyladena a zbytocne nabuchana.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Leachim » Str Jan 14, 2009 10:59 pm

Chcel by som vás upozorniť na fakt, že toto je diskusia o poskytovaní podpora pre phpBB2 a nie diskusia o tom, ktorý zo systémov je lepší, tak vás žiadam o skončenie tejto offtopic témy.
Michael Watzke - Osobný blog, Bazár PC, notebookov, Tvorba WWW stránok
Nepíšte mi ohľadom phpBB, neodpovedám...
Obrázok užívateľa
Leachim
Expert
Expert

Poslaťod Welwet » Štv Jan 15, 2009 9:56 am

No vsak myslim ze je to jasne, phpBB3 sa asi moc neujala a dost ludi stale pouziva phpBB2 takze podpora by sa mala ponechat.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod FATALlama » Štv Jan 15, 2009 1:30 pm

ano mali, a mohli by ste nam aj radit :D:D
FATALlama
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod ameeck » Pia Jan 16, 2009 8:48 am

phpBB2 ku phpBB3 je jako HTML 4 ku XHTML. Je to nová generace aplikace, která je nyní někde úplně jinde.

phpBB2 stále beží na PHP4 a na PHP5 není oficiálně testovaná. PHP4 pro informaci je už více než rok mrtvé. Za dva týdny uplyne lhůta pro vydání bezpečnopstních záplat a používání phpBB2 už je jen na vlastní pěst.
ameeck
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Kandelko_666 » Pia Jan 16, 2009 5:44 pm

phpbb2 je niekde lepsia nez 3 a na bb3 je podpora toto moze byt na bb2 :)
Obrázok užívateľa
Kandelko_666
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod DurexiQ » Sob Feb 14, 2009 8:02 am

áno , nechajte bb2 podporu :!:
DurexiQ
Návštevník
Návštevník

Poslaťod matto71 » Uto Mar 10, 2009 11:28 pm

Flinstoun píše:trochu přispěji - používám phpBB2 a ani náhodou nehodlám přejít na trojku. Za prvé v tom nevidím nic světoborného a za druhé se dvojka dá krásně předělat(funkčností) na phpBB3. Prostě trojka mě osobně sere. Už jsem ji testoval a zálibu v ní jsem nenašel !!!

Podle mne prostě nula!!

PRESNE MOJA REC, navyse vsetky templaty na BB3 mi pridu otrsne a nechutne :lol: . fakt si nemozem pomoct, mozno to je len sila zvyku, ale pokial bude mozne byt na phpbb2 tak urcite na trojku nepojdem :cry:
matto71
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Welwet » Str Mar 11, 2009 9:37 am

Ked mam pravdu povedat tak ani mna phpBB3 nejako neoslovila, testoval som viacero boardov a mozem povedat ze phpBB3 za profesionalnymi softwarmi ako napr. vBulletin alebo Invision Power Board dost zaostava. phpBB3 ma niekolko zbytocnych funkcii, tazko ovladatelnu a chaoticku administraciu a pomerne dost utilit treba rucne doinstalovat. Ale oproti phpBB2 je to isty pokrok, hoci nie prilis velky, ale staci to na to aby som sa phpBB2 uz nevenoval a nasledne neposkytoval podporu.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Kamahl » Pon Mar 16, 2009 1:56 pm

Podla čoho Leachim vyberal moderátorov na túto podporu? Lebo z niektorých vašich, konkrétne Tvojich "rozumov" sa musím smiať. Namiesto podpory tu neskúsený užívatelia dostanú nepresné, častokrát nesprávne informácie, skreslené dojmy od ľudí ktorí o phpbb skoro nič nevedia.

Skúšal si pre phpbb3 tvoriť MODy? Ja mám za sebou cez 20 MODov, časť verejných, a ako modder si neviem phpbb3 vynachváliť.

Skúšal si aj iné boardy? Vyzerá že nie, phpbb3 nezaostáva az vBulletin, má niečo naviac a niečo zas chýba, no nie je problém dorobiť čokoľvek.
phpBB Social Network (fcbk)

Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
phpbb3 Portal MOD :: Articles / Blog MOD

poskytujem rôzne sluzby ako : tvorba modifikacii, konvertovanie, instalovanie, uprava templatu a modov, instalovanie modov, preklady, tvorba webovych stranok
Obrázok užívateľa
Kamahl
Expert
Expert

Ďalší

Späť na Od a Pre vedenie

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *