|
| Autor |
Správa |
=IntelSK=
Expert

Založený: 26 jún 2007 Príspevky: 566 Bydlisko: zvolen-ocova
|
|
|
 |
|
|
 |
FATALlama
Začiatočník

Založený: 18 máj 2008 Príspevky: 33
|
Zaslal: Ut január 13, 2009 9:35 pm
Predmet: |
|
|
| snow napísal: |
| ja mam podobnu vec ale to je len zoznamka a je to po anglicky no je tam trosku naprt chat ale su tam celkom v poho rp no tam je to IM vola sa to PG dating pro ... ukazka na www.pokec.killarea.eu pre pozretie uzivatel aj heslo je demo ... ale od pokecu to ma pomerne daleko |
pocuj a nevies kde sa to da stiahnut ??
|
|
|
Welwet
Moderátor

Založený: 24 november 2007 Príspevky: 873
|
Zaslal: Ut január 13, 2009 10:33 pm
|
|
| snow napísal: |
| ja mam podobnu vec ale to je len zoznamka a je to po anglicky no je tam trosku naprt chat ale su tam celkom v poho rp no tam je to IM vola sa to PG dating pro ... ukazka na www.pokec.killarea.eu pre pozretie uzivatel aj heslo je demo ... ale od pokecu to ma pomerne daleko |
Len pre tvoju informaciu: nemal by si pouzivat v nazve slovo "pokec". Znie to mozno smiesne ale pokec je zaregistrovana znacka spolocnosti azet.sk a ak nechces aby ta tahali po sudoch tak si to premenuj  _________________ Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.
Nepiste mi SS kvoli podpore. Nereagujem.
|
|
|
drndos
Moderátor

Založený: 06 máj 2007 Príspevky: 2549
|
|
|
=IntelSK=
Expert

Založený: 26 jún 2007 Príspevky: 566 Bydlisko: zvolen-ocova
|
Zaslal: St január 14, 2009 3:19 pm
|
|
ked si prestavim ze tak pred rokom som tento crs aj ja nasiel a bol som sneho vyhukani tak mi je smiesne ale inak je to dating v americe tak volaju tieto rs a nwm mne sa tento tako nepači _________________ KUKAJ http://www.najdivsetko.sk
|
|
|
FATALlama
Začiatočník

Založený: 18 máj 2008 Príspevky: 33
|
Zaslal: St január 14, 2009 4:17 pm
|
|
|
no ale da sa to niekde stiahnut ??
|
|
|
Welwet
Moderátor

Založený: 24 november 2007 Príspevky: 873
|
Zaslal: St január 14, 2009 6:58 pm
|
|
| drndos napísal: |
myslím že by moc neuspeli  |
Preco myslis? _________________ Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.
Nepiste mi SS kvoli podpore. Nereagujem.
|
|
|
snow
Návštevník

Založený: 31 august 2007 Príspevky: 6
|
Zaslal: Št marec 19, 2009 10:12 am
|
|
hm ja som ten "pokec" uz zrusil ale da sa stiahnut na par weboch ako nullet som si tam zohnal teraz fajnu vecicku imusiq.tk ale tak viem o jednom ktore tie scripty vyraba ale nebudem ho tu pisat mozno do ss ak niekto
|
|
|
|