Pomoc prosim

Diskusia ohľadom phpBB 2, nie podpora

Moderátor: Moderátori

Pomoc prosim

Poslaťod Michal225 » Štv Jan 29, 2009 2:33 pm

Potrebujem vediet,co mam urobit ked dam na svoje forum vzhlad tak mi zobrazi vsetko biele a nic z mojho fora tam nieje.Kde by sa to dalo vratit vsetk ospat?vopred dakujem
Michal225
Návštevník
Návštevník

Re: Pomoc prosim

Poslaťod Owen » Štv Jan 29, 2009 7:04 pm

Michal225 píše:Potrebujem vediet,co mam urobit ked dam na svoje forum vzhlad tak mi zobrazi vsetko biele a nic z mojho fora tam nieje.Kde by sa to dalo vratit vsetk ospat?vopred dakujem

Späť? asi blbá otázka :roll: vymažem nový štýl čo si pridal a hodím tam naspeť sub silverNajprv nový štýl nakopíruj na ftp, nainštaluj ho,potom choď do administrácie >konfigurácia a nastav ako vychodzí nový štýl, pozor!! subsilver tam musíš mať stále!! potom, keď už budeš mať nový štýl ako východzí, môžeš odinštalovať a vymazať subsilver :wink:
Owen
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Michal225 » Štv Jan 29, 2009 7:25 pm

vsetko som spravil ako si mi napisal a zase biela obrazovka po nahodeni stylu
Michal225
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Owen » Štv Jan 29, 2009 10:06 pm

pred tým ako si štýl nastavíš ako východzí nastav si ho ty ako Site admin cez profil, samozrejme ho najprv nainštaluj až potom si ho nastav, potom ho nastav za defaultný a subsilver môžeš delete, skús a napíš ako..
Owen
Profesionál
Profesionál

Späť na Diskusia (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *