thak najprv diky aspon jednemu ktory na mna nenakydal a chcel by mi pomoct (s tebov sa spojim cez RP).... takze takto net mam ten lamersky od t-mobilu 2mb/s up 512kb/s lenze ma mozny objem prenesenych dat 2000mb to neni az take strasne bo ja nestahujem velmi max dake mp3 ale tato sluzba je zvlastna tym ze kd na nete pozeras stranku kde je vela obrazkov (ti ich musi "stiahnut") thak aj to sa mi rata do preneseneho objemu a zacaty gb nad ramec ma vyde 3-krat drahsie a nebudem predsa take predrazene stahovanie propagovat a vzdy mi to vyde tak presne na 30 dni mi to vydrzi ale ked zacnem daco stahovat nad 5 mega uz mi to vydrzy o 3 dni menej

kiez by som nemal obmedezny net ked som si ho kupoval som bol riadny ko*** ...

a mam 24 mesacnu viazanost a navyse ja nwm do takychto veci ani stuchnut bo som proste na toto lama!!! akoze nvravim ze na pocitace atd. sak napr. CS 1.6 hravam sutazne za klan (verim ze som tu neni sam) takze keby mam dial-up neobmedzeny thak to si vickam som trpezlivy

to ako v poho aj snaha by bola velkaaaa len ten net no co uz narobiim., a este ze take fora nemaju zivotnost mam na blog.cz warez na celkom slusnej urovni len blog rusi kazde tri mesiace warez blogy atd. cez vianoce naposledy ( lenze vtedy v tom termine som bol na dovolenke a nepridaval ... (no proste si ma nevsimli ) a teraz je to aj celkom dobre rozbehnute az tak malo ludi tam tiez nechodi asi takych 150 za den (je to este slabe ja wiem ale na to ze existuje 4mesiace ) a chcel by som ten warez presunut na forum, mam aj dost modov cize z linkami by nemal byt problem aj uploaderov je wela

takze takto...
P.S. : toto forum mam skoro cele precitane (take to hlawne cize viem aky mate nazor na mensie warez fora thak uz do tohto topicu nepiste ze ake je to zke a ze to nema sancu atd atd
Dufam ze som to niako obstojne vysvetlil a ak nee tak uz to tu pls nepretriasajte snad mate cosi ine na robote ako napominat ,

nic proti vam