!!!POMOC!!! Tvorba fora

Diskusia ohľadom phpBB 2, nie podpora

Moderátor: Moderátori

!!!POMOC!!! Tvorba fora

Poslaťod Evandro Adauto » Sob Feb 03, 2007 3:39 pm

Potreboval by som vytvorit forum ale nemozem stahovat z netu ( kvoli modemu) a poprosil by som niaku dobru dusu ci by mi nevytvorila to forum. Ak ano tak takto by to malo vyzerat link by mal byt www.-------.funpic.org , najskor sa regnite na funpic.org pod niakym nickom a potom to tam hodte a poslite mi Sukromnou Spravou Nick a Pass. Diky moc ak by boli dake otazky tak do tohot topicu
Evandro Adauto
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Davidko_06 » Sob Feb 03, 2007 3:50 pm

Nechcel bi si inde ja bi som sa toho ujal ale ja neviem ako sa dostanem na FTP cez funpic viem sa tam regnut aj aktivovat FTP a DATABAZU ale ked mam FTP meno a heslo a udaje atd tak mi nejde pripojit niekde na iny FREE host bi si to nechcel?
Obrázok užívateľa
Davidko_06
Profesionál
Profesionál

Poslaťod MS FRANKY » Sob Feb 03, 2007 5:03 pm

Som za to aby sa tu nepomahalo lamám čo chcú "svoje super" warez fórum na freehoste. Ked sú takí odvážny si ho založiť nech sa oň aj sami starajú.. Je to maximálne trápne a aj tak také fóra majú životnosť cca. mesiac kím toautora neomrzí.
MS FRANKY
Skúsený
Skúsený

Poslaťod Leachim » Sob Feb 03, 2007 5:07 pm

Keby napisal dôvod, že to nevie a che, aby mu to niekto rpavil, tak to je iné. Ale pokiaľ napśal, že nemôže sťahovať kôli modemu (možno má pomaý net, možno dáta) a to je iný prípad. Toto treba rozlišovať
Michael Watzke - Osobný blog, Bazár PC, notebookov, Tvorba WWW stránok
Nepíšte mi ohľadom phpBB, neodpovedám...
Obrázok užívateľa
Leachim
Expert
Expert

Poslaťod MS FRANKY » Sob Feb 03, 2007 5:11 pm

Leachim píše:Keby napisal dôvod, že to nevie a che, aby mu to niekto rpavil, tak to je iné. Ale pokiaľ napśal, že nemôže sťahovať kôli modemu (možno má pomaý net, možno dáta) a to je iný prípad. Toto treba rozlišovať
ani by som nepovedal. To je tiež o tom či sa mu chce. Ja som mal dial--up a dokazal som si spraviť fórum na wz.cz. Bolo mi jedno že mi odosiela rýchlosťou najviac 3 kb/s a predsa som si to spravil.
MS FRANKY
Skúsený
Skúsený

Poslaťod Leachim » Sob Feb 03, 2007 5:14 pm

Ale pokiaľ má dajme tomu EDGE od Orangu, ako som mal ja, tak tam Ti neodosiela 3kb/s, ale 0,5kb/s ;) A ešte k tomu máš aj dátový paušál.
Obrázok užívateľa
Leachim
Expert
Expert

Poslaťod mYst!q » Sob Feb 03, 2007 5:43 pm

Leachim aj ty si mal Edge? :lol: No bolo to fakt squele pripojenie a isto aj je este:) Ja som bol na tom vyse roka ale upload ten som maval tak 3-5KB/s a pochvalim sa aj downloadom kde som vo vecernych hodinach dosahoval take rychlosti ako 25KB/s :D to som bol uz v siedmom nebi vtedy
Obrázok užívateľa
mYst!q
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Leachim » Sob Feb 03, 2007 6:11 pm

Ja ho mám, mám noťas, tak ho občas používam, keď idem mimo... Ale stop OT :)
Obrázok užívateľa
Leachim
Expert
Expert

Poslaťod Evandro Adauto » Pon Feb 05, 2007 10:54 pm

thak najprv diky aspon jednemu ktory na mna nenakydal a chcel by mi pomoct (s tebov sa spojim cez RP).... takze takto net mam ten lamersky od t-mobilu 2mb/s up 512kb/s lenze ma mozny objem prenesenych dat 2000mb to neni az take strasne bo ja nestahujem velmi max dake mp3 ale tato sluzba je zvlastna tym ze kd na nete pozeras stranku kde je vela obrazkov (ti ich musi "stiahnut") thak aj to sa mi rata do preneseneho objemu a zacaty gb nad ramec ma vyde 3-krat drahsie a nebudem predsa take predrazene stahovanie propagovat a vzdy mi to vyde tak presne na 30 dni mi to vydrzi ale ked zacnem daco stahovat nad 5 mega uz mi to vydrzy o 3 dni menej :cry: kiez by som nemal obmedezny net ked som si ho kupoval som bol riadny ko*** ... :P a mam 24 mesacnu viazanost a navyse ja nwm do takychto veci ani stuchnut bo som proste na toto lama!!! akoze nvravim ze na pocitace atd. sak napr. CS 1.6 hravam sutazne za klan (verim ze som tu neni sam) takze keby mam dial-up neobmedzeny thak to si vickam som trpezlivy :oops: to ako v poho aj snaha by bola velkaaaa len ten net no co uz narobiim., a este ze take fora nemaju zivotnost mam na blog.cz warez na celkom slusnej urovni len blog rusi kazde tri mesiace warez blogy atd. cez vianoce naposledy ( lenze vtedy v tom termine som bol na dovolenke a nepridaval ... (no proste si ma nevsimli ) a teraz je to aj celkom dobre rozbehnute az tak malo ludi tam tiez nechodi asi takych 150 za den (je to este slabe ja wiem ale na to ze existuje 4mesiace ) a chcel by som ten warez presunut na forum, mam aj dost modov cize z linkami by nemal byt problem aj uploaderov je wela :D takze takto...

P.S. : toto forum mam skoro cele precitane (take to hlawne cize viem aky mate nazor na mensie warez fora thak uz do tohto topicu nepiste ze ake je to zke a ze to nema sancu atd atd

Dufam ze som to niako obstojne vysvetlil a ak nee tak uz to tu pls nepretriasajte snad mate cosi ine na robote ako napominat , :D nic proti vam
Evandro Adauto
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Davidko_06 » Uto Feb 06, 2007 10:36 am

Aha to si bol ty co si mi napisal cez PM ja ze co si cchel hhhh uz viem jasne ja ti to spravim cez PM mi daj info n FTP ok?
Obrázok užívateľa
Davidko_06
Profesionál
Profesionál

Poslaťod exitPD » Pon Feb 26, 2007 4:35 pm

som zvedavy ci niekto spravi forum zadarmo, to by bol riadny vol
Obrázok
Obrázok užívateľa
exitPD
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Diskusia (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *