Pomozte mi z niecim

Podpora pre phpBB 2, nie podpora pre modifikácie, tú nájdete o kúsok nižšie

Moderátor: Moderátori

Pomozte mi z niecim

Poslaťod Woody » Ned Apr 01, 2007 7:53 pm

Pomozte mi

1. Nejde mi stale pisat ľ,š,č,ť,ž,ý,á,í,é, atd miesto toho mam "?"
2. Niekto ma moje forum po SK a niekto po ENG alebo nieco z toho a z toho
3. Nahodil som ten cash mod aj v administracii ho mam ale ked ho dam tak mam napisane
"Všeobecná chyba
functions_cash.php has not been included.
Please make sure you have properly installed Cash Mod, including all the necessary file edits as found in cm_install_22x.txt"
4. Ked dam do prispevku nejaky script ako su napr tie google reklamy chcem aby sa to normalne zobrazovalo.
5. co mam kam dopisat aby som dosiahol toto? http://www.pcforum.sk/index.php tam tie odstavce Sponzorované odkazy, Odporúčame Vám tieto produkty, Google.
6. Ranks whosonline potrebujem toto dostat doadministracie viem ze sa cez to vytvaraju vlastne skupiny ako Uploaders , VIP atd...
Woody
Začiatočník
Začiatočník

Re: Pomozte mi z niecim

Poslaťod smiesek » Pon Apr 02, 2007 12:24 pm

Woody píše:Pomozte mi

1. Nejde mi stale pisat ľ,š,č,ť,ž,ý,á,í,é, atd miesto toho mam "?"
2. Niekto ma moje forum po SK a niekto po ENG alebo nieco z toho a z toho
3. Nahodil som ten cash mod aj v administracii ho mam ale ked ho dam tak mam napisane
"Všeobecná chyba
functions_cash.php has not been included.
Please make sure you have properly installed Cash Mod, including all the necessary file edits as found in cm_install_22x.txt"
4. Ked dam do prispevku nejaky script ako su napr tie google reklamy chcem aby sa to normalne zobrazovalo.
5. co mam kam dopisat aby som dosiahol toto? http://www.pcforum.sk/index.php tam tie odstavce Sponzorované odkazy, Odporúčame Vám tieto produkty, Google.
6. Ranks whosonline potrebujem toto dostat doadministracie viem ze sa cez to vytvaraju vlastne skupiny ako Uploaders , VIP atd...

1. tabulky v DB, celá DB, lang soubory + úpravy souboru ve složce db musí mít stejné kodování
2. zřejmě máš povoleno v administraci měnit lang jazyk
3. podívej se jestli jsi nezapomněl do složky functions nahrát soubor functions_cash.php + editovat soubory z cm_install_22x.txt
5. je to editace pomocí html v souboru index_body.tpl (zřejmě - ale může to být i overall_header.tpl)
6. pokud chceš vytvořit i jiné skupiny použij MOD Color Groups
Obrázok užívateľa
smiesek
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Podpora (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *