Poradte vzhlad

Máte problém so štýlom? Pomôžeme Vám

Moderátor: Moderátori

Poradte vzhlad

Poslaťod delo101 » Pia Dec 28, 2007 7:16 pm

Poradte štýl ktorý sa najlepšie hodí na moje forum a sú k nemu slovenské tlačidlá jaj meno fora www.topkec.tym.sk
delo101
Skúsený
Skúsený

Re: Poradte vzhlad

Poslaťod PANTHER » Pia Dec 28, 2007 9:17 pm

delo101 píše:Poradte štýl ktorý sa najlepšie hodí na moje forum a sú k nemu slovenské tlačidlá jaj meno fora www.topkec.tym.sk

No, jedna vec je tá, že ten vzhľad ti bude na nič, ak nedokážeš rozbehnúť to fórum.

Druhá vec, podľa mňa je úplne jedno, aký vzhľad tam buchneš, ak to fórum bude ako voľný pokec.

Btw, trochu ma prekvapilo to poľovníctvo :)
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

It's good to be bad! Why? Coz' I can!

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Synku, ta co hutorim po bulharsky?!
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod delo101 » Sob Dec 29, 2007 9:01 am

ale aký vzhlad by ste mi odporučili ? to iba teraz je to voľný pokec so potom zmnenim. a nechcel by si mi s tým pomôc, s rozbehnutím fora?
delo101
Skúsený
Skúsený

Poslaťod PANTHER » Sob Dec 29, 2007 5:53 pm

:lol: Sorry, ale s tým rozbehnutím fóra ti nepomôžem.

Veď pozri, ak si tam tú sekciu poľovníctvo nedal iba kvôli tomu, že máš rád poľovníctvo, tak skús zohnať nejakých ľudí s rovnakými záujmami. (Poľovníckych fór som veľa nevidel, takmer žiadne.)

Potom je otázne, na akú tému chceš v budúcnosti zamerať to fórum. Ak napr. na mystiku, tak tam buchneš nejaký vzhľad, ktorý má niečo spoločné s mystikou. Vždy tam buchneš vzhľad, ktorý je niečím spoločný so zameraním fóra, resp. celkovou témou.
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

It's good to be bad! Why? Coz' I can!

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Synku, ta co hutorim po bulharsky?!
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Späť na Štýly (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *