Pozícia v Google

Poradňa s HTML, CSS, PHP, MySQL a so všetkým, čo sa týka tvorby webových stránok

Moderátor: Moderátori

Pozícia v Google

Poslaťod desann » Uto Mar 06, 2007 8:16 pm

chcem sa vas spytat ze ako dosiahnem dobru poziciu vo vyhladavaci google? :( len mi nepiste plz pageranky alebo podobne hovadiny. pretoze forum war-board.net nema ziadnu optimalizaciu a ked si dam v google vyhladat "warez fórum" tak WB je na 1. mieste a ktomu naslo tam len klucove slovo "forum" nie warez. Preco je potom 1. ked niektore fora maju dokonca nadpis "warez fórum" a su mozno az na 5. strane :o ! Inak ked som mnal freehosting na hostuju.cz tak som bol hned pod WB cize 2hy :) a teraz...az na 3. stranke :( preco?? nadpis mam ten isty aj forum je podobne. Njanovsie som si tam dam META tagy takze uvidime... ak mate nejaky dobry napad alebo viete podla coho google fungujte tak plz piste :)

diky :)
desann
Skúsený
Skúsený

Poslaťod lazyboy » Uto Mar 06, 2007 8:41 pm

no ono to je podle pageranku ten nema zadnou primou spojitost s SEO cim vic stranek s cim vetsim pagerankem na tebe odkazuje tim mas lepsi misto na googlu
lazyboy
Profesionál
Profesionál

Poslaťod JanoF » Uto Mar 06, 2007 9:24 pm

1. PR nieje hovadina, natom je postaveny cely algoritmus vyhladavania a zobrazovania relevantnych odkazov podla zadania klusovych slov
2. war-board.net ma PR 4, tvoje forum nema ani 1 ;)
3. je mozne ze na nejakom pocte stranok ktore maju vyssie pr je odkaz v tvare warez fórum, cize preto pri zadani warez forum sa zobrazi ten web na prvom mieste, je to styl google bomb...
4. meta tagy ako keywords ti su nanic, google ti nane zvysoka vies co ;) jediny podstatny meta tag je description cize toto <meta name="keywords" content="fórum; warez fórum; warez; diskusia; download; sťahuj zadarmo; hudba; filmy; hry; phpbb forum, free download; diskusné fórum" lang="sk"> je totalna kktina tam mat ;) staci tam mat ak uz nieco tak 3-5 slov, co presne definuje stranku

cize mozes byt rad ze ta vobec google indexuje ;) a nie to ze by si chcel s ani nie dvojmesacnou domenou byt po zadani dvoch klucovych slov ako je warez forum a hned byt prvy alebo na prvej strane ;)
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

Navštívte môj extrémne nudný blog :-)
JanoF
Expert
Expert

Poslaťod desann » Str Mar 07, 2007 12:47 pm

tak ako je potom mozne ze v starom fore som bol 2hy v google! forum som mal na hostuju.cz :?
desann
Skúsený
Skúsený

Poslaťod lazyboy » Str Mar 07, 2007 1:03 pm

kdyz do googlu zadas war-sector tak je jasny ze budes hodne vysoko :P
lazyboy
Profesionál
Profesionál

Poslaťod JanoF » Str Mar 07, 2007 1:33 pm

lazyboy píše:kdyz do googlu zadas war-sector tak je jasny ze budes hodne vysoko :P
war-sector nieje klucove slovo ;)

toto je trebars dobre klucove slovo http://www.google.sk/search?hl=sk&q=forum&meta= :) :oops:
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

JanoF
Expert
Expert

Poslaťod JanoF » Str Mar 07, 2007 1:34 pm

desann píše:tak ako je potom mozne ze v starom fore som bol 2hy v google! forum som mal na hostuju.cz :?
je stare forum kopia 1:1 tomu novemu?

JanoF
Expert
Expert

Poslaťod desann » Str Mar 07, 2007 2:41 pm

ano...okrem domeny. ale teraz sonm si tam daj pageranky tak som zvedavy,,, mohol by si mi este objasnit ako to funguje?? ako dosiahnem dobry PR? pretoze aj teraz aj v starom fore som mal 0 :?
desann
Skúsený
Skúsený

Poslaťod JanoF » Str Mar 07, 2007 3:54 pm

mal si 0 GTPR nie PR, mi mozeme vediet len Google PageRank, ozajsny PageRank sa nedozvies... Ako to cele pracuje najdes na google ;) a zaklada sa na backlinkoch, cim vecsi pocet spetnych odkazov z domen kde je dobre pr tym budes mat aj ty vecsie pr, jednoducho povedane...

JanoF
Expert
Expert

Poslaťod desann » Str Mar 07, 2007 5:26 pm

JanoF píše:mal si 0 GTPR nie PR, mi mozeme vediet len Google PageRank, ozajsny PageRank sa nedozvies... Ako to cele pracuje najdes na google ;) a zaklada sa na backlinkoch, cim vecsi pocet spetnych odkazov z domen kde je dobre pr tym budes mat aj ty vecsie pr, jednoducho povedane...

hmm moc som nepochopil...myslis ked na inom webe kde je PR trebars 4 a ja snimi vymenim ikonu tak aj mne sa to zvysi??

a inak je rozdiel ked si dam ottimalizaciu iba 1 alebo trebars keby som si ich dal 10?? alebo to je jedno...?
desann
Skúsený
Skúsený

Poslaťod Leachim » Str Mar 07, 2007 7:05 pm

JanoF píše:mal si 0 GTPR nie PR, mi mozeme vediet len Google PageRank, ozajsny PageRank sa nedozvies... Ako to cele pracuje najdes na google ;) a zaklada sa na backlinkoch, cim vecsi pocet spetnych odkazov z domen kde je dobre pr tym budes mat aj ty vecsie pr, jednoducho povedane...

Zaujímavé, :cenzúra: ma pg3 a má 2 backlinky ;)
Michael Watzke - Osobný blog, Bazár PC, notebookov, Tvorba WWW stránok
Nepíšte mi ohľadom phpBB, neodpovedám...
Obrázok užívateľa
Leachim
Expert
Expert

Poslaťod JanoF » Str Mar 07, 2007 7:34 pm

Leachim píše:Zaujímavé, :cenzúra: ma pg3 a má 2 backlinky ;)
na gtpr3 sa nieje problem dostat ;) je to malina na 4ku - 5tku uz potrebujes nejakych par spetnych odkazov, no a o vyssich moze kazdy jeden z nas snivat ;)

no a kedze si chcel naznacit ze mas len 2 pricom ich mas urcite viac vid Google webmasters -> Links tak aj tak postacuje len tato odpoved a to www.toplist.cz/warez/50 gtpr tejto stranky je 4 cize sa vobec nemusis divit ze mas 3, staci aby si tam nejaky ten mesiac bol a aj s jednym dvoma spetnymi odkazmi mozes nieco ziskat, ale ako som pisal vyssie je to prd, po gtpr 3 je sa lahkde dostat, vyssie cisla su uz na dlhsie....

JanoF
Expert
Expert

Poslaťod mylan » Sob Apr 21, 2007 10:32 pm

JanoF píše:na gtpr3 sa nieje problem dostat ;) je to malina na 4ku - 5tku uz potrebujes nejakych par spetnych odkazov, no a o vyssich moze kazdy jeden z nas snivat ;)
Snívať, alebo sa snažiť a 6tku nejako dosiahnuť :twisted:
Najťažší je samozrejme prechod medzi 5 a 6, ale nie je to len dream, všetko sa pri trochu snahe dá :)
Obrázok užívateľa
mylan
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod JanoF » Sob Apr 21, 2007 10:51 pm

mylan píše:Snívať, alebo sa snažiť a 6tku nejako dosiahnuť :twisted:
Najťažší je samozrejme prechod medzi 5 a 6, ale nie je to len dream, všetko sa pri trochu snahe dá :)
nenapisal som ze to je nemozne, pisem len ze mozme otom len snivat a je to tak, lebo na sk som nenasiel este ziadne forum ktore by malo gtpr vyssie ako 5 a to iste ani na cz scene ak o nejakom vies tak ho sem hod, ale ja som sa s takym este nestretol

JanoF
Expert
Expert

Poslaťod mylan » Sob Apr 21, 2007 11:38 pm

Ja som to aplikoval na stránky všeobecne. Tých s GTPR5 nájdeš už viac. U fór je problém z ich prvou stránkou, kde nepribúda extra obsah(len sa menia info kde sú new príspevky, ale obsah nic moc), preto je problém tam dosiahnuť asi GTPR6...

Na druhej strane. Napríklad BOG fórum nie je nejako extra navštevované, ani som sa nehral u neho s optimalizáciou(cca pred mesiacom bol nahodený nejaký seo mod, aj to nie kompletne) a má GTPR5... Preto u väčšieho fóra by to ísť malo. Pcf je imho na dobrej ceste, možno treba trošku vyčkať.
Obrázok užívateľa
mylan
Začiatočník
Začiatočník

Ďalší

Späť na Tvorba web stránok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *