diky
Moderátor: Moderátori

war-sector nieje klucove slovolazyboy píše:kdyz do googlu zadas war-sector tak je jasny ze budes hodne vysoko

je stare forum kopia 1:1 tomu novemu?desann píše:tak ako je potom mozne ze v starom fore som bol 2hy v google! forum som mal na hostuju.cz

JanoF píše:mal si 0 GTPR nie PR, mi mozeme vediet len Google PageRank, ozajsny PageRank sa nedozvies... Ako to cele pracuje najdes na googlea zaklada sa na backlinkoch, cim vecsi pocet spetnych odkazov z domen kde je dobre pr tym budes mat aj ty vecsie pr, jednoducho povedane...

JanoF píše:mal si 0 GTPR nie PR, mi mozeme vediet len Google PageRank, ozajsny PageRank sa nedozvies... Ako to cele pracuje najdes na googlea zaklada sa na backlinkoch, cim vecsi pocet spetnych odkazov z domen kde je dobre pr tym budes mat aj ty vecsie pr, jednoducho povedane...

na gtpr3 sa nieje problem dostatLeachim píše:Zaujímavé, :cenzúra: ma pg3 a má 2 backlinky

Snívať, alebo sa snažiť a 6tku nejako dosiahnuťJanoF píše:na gtpr3 sa nieje problem dostatje to malina na 4ku - 5tku uz potrebujes nejakych par spetnych odkazov, no a o vyssich moze kazdy jeden z nas snivat

nenapisal som ze to je nemozne, pisem len ze mozme otom len snivat a je to tak, lebo na sk som nenasiel este ziadne forum ktore by malo gtpr vyssie ako 5 a to iste ani na cz scene ak o nejakom vies tak ho sem hod, ale ja som sa s takym este nestretolmylan píše:Snívať, alebo sa snažiť a 6tku nejako dosiahnuť![]()
Najťažší je samozrejme prechod medzi 5 a 6, ale nie je to len dream, všetko sa pri trochu snahe dá

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia