prechod z bb2 na bb3

Diskusia o všetkom možnom aj nemožnom

Moderátor: Moderátori

prechod z bb2 na bb3

Poslaťod DirtX » Štv Máj 08, 2008 2:06 pm

Tak ako ste si zvykali na tento prechod??? v com je to ine (myslim hlavne kodovanie templatov) ?

lebo uvazujem na prechod ale neviem ci sa budem vediet orientovat :oops:
DirtX
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod Mephisto » Štv Máj 08, 2008 2:29 pm

no phpbb3 je omnoho zložitejšie, ja som furt na vernom bb2 a som s ním spokojný a aj sa mi viac páči...je jednoduchšie no treba na to módy ktoré v bb3 už sú po inštalácií, takže je to asi pol na pol, ale u mňa ajtak vedie phpBB2!
Obrázok užívateľa
Mephisto
Expert
Expert

Poslaťod Ďuri » Štv Máj 08, 2008 3:53 pm

Ja som bol raz tyzden v horach bez internetu, tak som si phpBB3 dal na localhost a skusal som.
Prvy den to bolo hrozne, vobec som sa nevedel orientovat, ale potom som sa uz rozbehol.
phpBB 3 je uzasne, neskutocne mnozstvo f-cii, opravnenia su trosku zlozite ale vsetko je paradne prepracovane. V podstate aj tu instalaciu/upgrade zvladnes bez akehokolvek navodu, vsetko je krok po kroku popisane.
Je pravda ze na bb2 existuje viac modov, mnozstvo z nich je vsak v bb3 ako standard, spomeniem Color groups, subfora, Report post, ikony tem, vlastne BBCode, moderatorsky panel (ten je perfektny), a mnozstvo dalsieho.

Urcite odporucam prejst na bb3.
Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
Obrázok phpbb3 podpora
Ďuri
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Martin502 » Sob Máj 10, 2008 4:46 pm

Aj ja rozmýšlam o prechode na phpbb3 ale bokim sa skôr aby som vedel prejsť na bb3 aby som si forko nedokazil radšej urobim zalohu
Martin502
Skúsený
Skúsený

Poslaťod Welwet » Sob Máj 10, 2008 6:36 pm

Tak zalohu by som robil castejsie ako len raz za cas a pred upgrade. Iba frajeri bezia bez zalohovania a potom vyplakavaju ked sa im nieco domrda.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Späť na Všeobecná diskusia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *