Preklad navod

Potrebujete preložiť mód, či hack? Pomôžeme vám

Moderátori: JanoF, Moderátori

Preklad navod

Poslaťod Hosť » Ned Sep 04, 2011 2:40 pm

Ahojte, ak mi mozte niekto pomoct tak by som sa chcel vediet ako sa da prelozit cele forum do slovenciny, najlepsie iba uzivatelska cast, existuje na tomto fore nejaky navod na to?? Hladal som a nenasiel som.
Stiahol som si Phbpp 3.0.8 z hlavnej stranky, kde je zarazka,ze to obsahuje aj slovencinu, no mozno to treba iba prepnut.
Hosť

Re: Preklad navod

Poslaťod Fonzi » Ned Sep 04, 2011 3:40 pm

ak si si stiahol samotný phpBB systém bez prekladu, tak si stiahni aj preklad z tejto stránky alebo z phpBB.com, ktorý nakopíruješ do adresára phpbb/language/ .. a následne si otvor administráciu, v ktorej ten preklad nainštaluješ do systému a aplikuješ.
Fonzi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Hosť » Ned Sep 04, 2011 4:17 pm

Fonzi píše:ak si si stiahol samotný phpBB systém bez prekladu, tak si stiahni aj preklad z tejto stránky alebo z phpBB.com, ktorý nakopíruješ do adresára phpbb/language/ .. a následne si otvor administráciu, v ktorej ten preklad nainštaluješ do systému a aplikuješ.

A ako sa dostanem do administracie?? Skusal som odkaz/adm a vyhodi mi:
Access to the Administration Control Panel is not allowed as you do not have administrative permissions.
Zakazdym aj ked sa prihlasim do systemu ako administrator, ale mozno je to niekde inde.
Hosť

Poslaťod ansysko » Ned Sep 04, 2011 7:52 pm

do administrácie sa dostaneš po prihlásení sa na fórum a ak si administrátor buď hore v headeri alebo väčšinou dole máš odkaz na administračný panel ,keď zadáš len /adm bez sid -to sú cookies ťa tam samozrejme nepustí
Obrázok užívateľa
ansysko
Expert
Expert

Články: 16

Poslaťod Hosť » Uto Sep 06, 2011 8:40 am

ansysko píše:do administrácie sa dostaneš po prihlásení sa na fórum a ak si administrátor buď hore v headeri alebo väčšinou dole máš odkaz na administračný panel ,keď zadáš len /adm bez sid -to sú cookies ťa tam samozrejme nepustí

Dakujem, funguje to.
Pekny odkaz na to ako zmenit jazyk je napr. tu :

http://www.siteground.com/tutorials/php ... e_pack.htm

Este by som chcel poznamenat, ze po zmene jazyka som musel v Systems -> Language packs odstranit predtym nainstalovany jazyk a po chvilke nabehohol nainstalovany.
Hosť

Späť na Preklady (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *