od Starec » Štv Júl 23, 2009 3:43 pm
Nechcel som už reagovať, lebo som sa rozhodol už to tu neriešiť, ale ma trocha dojalo aká je tu odpoveď. Tak aj ja pridám ešte trocha: drndos: No konečne sa ozval niekto, kto vie viac o phpBB, ako bežný užívateľ. Niekedy ak trafíš hus, tak predsa len zagága. Čo sa týka, tých prekladateľov, tak s touto témou, nemajú nič, ale sa rozumejú, kde a čo sa v phpBB nachádza, tak by aj mohli pomôcť ak si niekto nevie rady. Základ tohto fóra je si navzájom pomáhať riešiť problémy okolo phpBB, lenže niekedy mám dojem, že to je diskusné fórum určitých členov. Svoj problém okolo rozhadzovania textu som tu riešil dosť dlho a predsa sa ho nepodarilo vyriešiť a pritom stačilo tak málo, prekódovať tabuľky. Lenže to už je minulosť. Tak mi tu nevykladaj či mi niekto tu pomôže alebo nie, je to celé na ochote a osobe. Len to je chyba, že aj na iných fórach čo pojednávajú o phpBB, figuruje veľa ľudí ako tu a potom ta ochota vyzerá rovnako.
Tak ešte k tej urgencii. Nikoho som neurgoval, len som prosil, aby sa ozval niekto, kto tomu rozumie a väčšinou sa do toho rozumejú tí ľudia čo z phpBB aj niečo robia a keď som nedajbože vyprovokoval tvoju osobu, alebo si to zobral na seba, tak sa ukľudni, daj si niečo na schladenie hlavy, lebo či mi tu niekto bude pomáhať alebo nie, tak to nezáleží na tebe, iba ak by si mi dal Ban, nepustil ma sem, čo mi je úplne jedno.