Prepínanie vzľadu na webe.

Poradňa s HTML, CSS, PHP, MySQL a so všetkým, čo sa týka tvorby webových stránok

Moderátor: Moderátori

Prepínanie vzľadu na webe.

Poslaťod PANTHER » Pon Feb 04, 2008 6:51 pm

Chcel by som si na web spraviť nejaký "prepínač vzhľadu", ktorý by mal za úlohu meniť CSS súbory.

Príklad: Na webe sú boxy a jeden z nich slúži na prepínanie vzľadu stránky. Je tam formulár s možnosťami (názvami vzhľadov). Užívateľ si vyberie vzľad a formulár odošle. Stránka sa mu obnoví s novým vzhľadom. Adresa sa nijako nezmení.
Pozn.: Vzhľad si bude prehliadač pamätať dovtedy, kým užívateľ nezatvorí stránku.

Otázka: Dá sa takýto "prepínač vzhľadu" zostrojiť za pomoci XHTML, CSS a PHP alebo bude nutné využiť aj cookies?

Ak by niekto vedel, ako to spraviť, tak nech to sem, prosím, napíše. Každá pomoc je dobrá a cení sa. Thanks...
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

It's good to be bad! Why? Coz' I can!

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Synku, ta co hutorim po bulharsky?!
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod masterdead » Pon Feb 04, 2008 7:25 pm

Obrázok užívateľa
masterdead
Administrátor
Administrátor

Poslaťod PANTHER » Pon Feb 04, 2008 8:02 pm

Thanks, masterdead... :wink: Určite prečítam.

PS: Myslel som si, že budeš vedieť odpovedať iba ty :) .
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

It's good to be bad! Why? Coz' I can!

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Synku, ta co hutorim po bulharsky?!
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod drndos » Pon Feb 04, 2008 9:11 pm

ja som to našiel na jaknaweb alebo kde mal som tak robenu stranku ale už si nepamatam :)
drndos
Moderátor
Moderátor

Späť na Tvorba web stránok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *