Dobry den,
potreboval by som pomoc. Doteraz boli fora na platenom hostingu no zakupilsom vlastny server a presunul som vsetko na vlastny server vratane for.
subory z fora som surovo prekopiroval a databazu tak tiez som nastavil ten isty login do databazy.
No niektore veci prestali fungovat:
- autologin nefunguje - po vypnuti a zapnuti prehliadaca neostavam zaregistrovany.
- autentifikacia emailom prestala fungovat - v Log chyb pise Zlyhalo spojenie na Smtp server : 110 : Connection timed out. Na starom serveri to funguje a nastavenia ostali nezmenene.
- overovací kód aj ked je spravne napisany tak napise ze je zle opisany, pritom uzivatela zaregistruje.
Poslednym problemom je update. Mam verziu 3.0.4 a pomohlo by mi ak by mi niekto dal link na autoupdate balicek.
Skusal som nainstalovat nanovo fora verzie 3.0.8,a nakopirovat staru databazu. No potom som sa nevedel prihlasit a hadzalo mi chybu:
Všeobecná chyba
SQL ERROR [ mysql4 ]
Unknown column 'attempts' in 'field list' [1054]
Chyba SQL servera počas načítavania stránky. Ak problém pretrváva, kontaktujte Administrátora fóra.
Fungovanie mojej stranky je od for zavisle kedze pristup na sekcie na stranke sa ziskava az registraciou na forach.
Mozno este uzitocna info: server mam ZyXEL nsa210
Mnohokrat dakujem za skoru odpoved.

News
![Validate my Atom 1.0 feed [Valid Atom 1.0]](http://validator.w3.org/feed/images/valid-atom.png)