Shermen, kým si na túto podporu nevkročil, dosť často sa tu prezentovali fóra následujúceho typu:
-> novo nainštalované fórum
-> defaultný vzhľad nahradený nejakým iným
-> žiadni užívatelia
-> žiadne príspevky
->
žiadna originalita (zameranie fóra buď warez, alebo diskusia)
Povedz mi, Shermen, čo sa dá na tomto hodnotiť? Mám hodnotiť to, že niekto je "až" taký vyspelý, že dokáže nainštalovať fórum? Mám hodnotiť otrepané pravidlá a tresty? (To sú tie jediné dva príspevky na celom fóre, ktoré máme hodnotiť?) Tak čo vlastne?
Iné by to bolo prezentovať rozbehnuté fórum s nejakou stálou komunitou a vlastným/upraveným designom. To už je niečo iné.
Shermen píše:...Ako som napisal, radsej nic nenapisat, ako sa vyjadrit k niecomu co nepoznam...
Chápem to dobre? Máme sa registrovať na každé novo prezentované fórum a keď ho "spoznáme", až potom by sme mali hodnotiť?
URL fóra, ktoré sa mi páčilo. Mne sa páči napr. táto podpora. Dobrý vzhľad, ktorý je miestami modifikovaný; dobre upravené fórum; hoci komunitu tvoria iba moderátori, administrátori... + nejakí jedinci, aj tak sa mi to páči. Môj úprimný názor.
Povedzme, že s tými našimi "neserióznymi" komentármi by sa dalo niečo spraviť. Môžeme použiť trochu beletrie (
„Tvoje fórum, to je niečo ako vôňa jarných kvetov poniže potoka v tichej doline, pri ktorej sa pasú krásne divé jelene a srnky...“ - Nie, ďakujem, buzerant nie som.

) alebo môžeme klamať, keďže naše (úprimné) názory sa vám nepáčia. Tak si vyber.

Alebo tu vlastne ide iba o to, aby prezentujúci dostal to, čo chcel, teda samé kladné reakcie?
Sme "pud nadradenosti"
(chyba opravená).

No, keď myslíš.