Prisposobene forum mojim poziadavkam

Podpora pre phpBB 3

Moderátor: Moderátori

Prisposobene forum mojim poziadavkam

Poslaťod QenTox » Pia Jún 05, 2009 11:43 am

Zdravim vsetkych clenov tohto fora.

Rozmyslam nad tym, ktory typ fora by som mal pouzit pre moju planovane forum. Viem, ze phpBB je zadarmo, kym za vbulletin sa plati.

Potreboval by som prisposobit phpBB svojim potrebam. Vobec netusim, ze to co vlastne chcem je mozne. Preto sa obraciam na vas.

Chcel by som stranku podobnu tejto:

http://www.hotukdeals.com/

Viem, ze prave spomenuta stranka je postavena na vbulletine.

Moje poziadavky na forum:

Za kazdy topic vo fore by sa hlasovalo. Cize kazdy topic by dostaval pozitivne hlasy alebo negativne hlasy. Po dosiahnuti urcite poctu bodov (rozdiel medzi pozitivnymi a negativnymi hlasmi, by bol dajme tomu 20 v prospech pozitivnych hlasov), by sa spomenuty topic dostal zo zalozky Nove topicy na zalozku Zaujimave Topicy.

Autor toho topicu, by dostaval za kazdy pozitivny hlas (skor rozdiel medzi pozitivnymi a negativnymi hlasmi) karmu. Alebo aby sa to spravilo jednoduchsie, kazdy topic, ktory by sa dostal medzi zaujimave topicy by zarucil autorovi topicu 1 karma bod. Zaroven tym padom by sa vytvorili hodnosti pre uzivatelov.Tie topicy by sa zobrazovali pod sebou ako aj na tej stranke. Ono v podstate ten model, ktory je na tej stranke by mi uplne vyhoval.

Zaujima ma, ci to je vobec mozne v phpBB spravit taketo nieco? Ak ano, bol by ochotny mi niekto s tym pomoct? Samozrejme by sme sa dohodli na odmene.

Vopred dakujem za vase rady a za vasu pomoc.
QenTox
Návštevník
Návštevník

Poslaťod drndos » Pia Jún 05, 2009 1:19 pm

Ahoj, tieto veci sú všetky možné a uskutočniteľné aj s phpbb to ako hotukdeals to nebude vyzerať lebo to je myslím inzertný systém

Ide o to aby sme sa dohodli, ja mám momentálne dosť práce ale tak na budúci týždeň by som si možno našiel čas.

Ozvi sa mi na ICQ ak máš záujem
drndos
Moderátor
Moderátor

Späť na Podpora (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *