Prístup do fóra bez prihlásenia

Diskusia ohľadom phpBB 3

Moderátor: Moderátori

Prístup do fóra bez prihlásenia

Poslaťod carens » Ned Sep 13, 2009 6:07 pm

Ahojte poradaci

mam vytvorený fórum sučasna verzia je 3.0.4. Neviem ako som to urobil alebo sa to stalo ale mam taky problem ze kde chce ist uživatel alebo ja do fora MUSI SA VŽDY PRIHLASIT a az po prihlaseny sa zobrazi obsah fora.

Ako to urobim aby při nacitani fora sa zobrazil hned obsah a nie kolonka aby sa najprv uživatel přihlásil.

Prosim vas o radu vopred dakujem
carens
Návštevník
Návštevník

Poslaťod drndos » Ned Sep 13, 2009 7:01 pm

všetko je to v nastaveniach oprávnení fóra, ktoré nájdeš v tvojom ACP-Fóra-oprávnenie fór
drndos
Moderátor
Moderátor

Poslaťod carens » Ned Sep 13, 2009 9:28 pm

drndos píše:všetko je to v nastaveniach oprávnení fóra, ktoré nájdeš v tvojom ACP-Fóra-oprávnenie fór

dakujem za radu

mam na teba prozbu mohol by si mi poslat konkretny navod ako to mam urobit som s toho uplne debil! Ked klikne ma sekciu opravnenie fora ako mam dalej postupovat. Bol by som rad ak by si mi pomohol.
www.forum.ovsetkom.com - zabavne diskusne informacne forum
carens
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Senky » Pon Sep 14, 2009 9:07 am

Veď tam vyberieš skupiny, dáš pridať oprávnenia, potom dáš rozšírené oprávnenia (či ako to je) a tam vyberieš Môžu vidieť fórum...
senky.6f.sk - Modifikácie a služby pre phpBB
Online hry help.sk - Pomoc pri hraní online hier - tutoriály, návody, triky, fórum.
PODPORU CEZ SS, ICQ, email ani cez nič iné osobné NEPODÁVAM
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod carens » Pon Sep 14, 2009 10:02 am

Senky píše:Veď tam vyberieš skupiny, dáš pridať oprávnenia, potom dáš rozšírené oprávnenia (či ako to je) a tam vyberieš Môžu vidieť fórum...

Senky mam tam 4 druhy opravnenia v ktorom to mam urobit?

Viem ze sa to ma urobit v opravneniach ale v ktorom??? To potrebujem vediet aby mi tu niekto napisal ... a nie to ze vsetko mas v opravneniach to mi moc nepomoze.
carens
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Senky » Pon Sep 14, 2009 10:06 am

Oprávnenia na fóra, či oprávnenia fór, či ako to tam je...
Online hry help.sk - Pomoc pri hraní online hier - tutoriály, návody, triky, fórum.
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod carens » Pon Sep 14, 2009 6:06 pm

Senky píše:Oprávnenia na fóra, či oprávnenia fór, či ako to tam je...

senky ked kliknem na opravnenie fora .. zobrazi sa mi zlozka na ktorej je napisane vyberte forum ... ked zaskrtnem vsetky fora dam odoslat ... pak mi vyhodi 2 tabulky .. jedna je Užívatelia - Spravovať užívateľov ... a 2 tabulka je Spravovať - užívateľovSkupiny .. ale tu neviem co mam klikut vsetko kukam a nic nemozem najst take aby som mohol vsetky fora odomknut aby ich uzivatelia (tzv. hostia) mohli vidiet.

Prosim ta o pomoc porad mi blizsie k tomu aby som to vedel jasnejsie ze kde a co mam urobit....pekne ta prosim fakt ma to suri aby som to mal urobene budem ti moc zaviazani....
carens
Návštevník
Návštevník

Poslaťod carens » Pon Sep 14, 2009 6:08 pm

PROSIM POMOZTE MI .... PROSIM POMOZTE MI .... PROSIM POMOZTE MI

POTREBUJEM TO SURNE AK SA NIEKTO NAJDE KTO BY MI POMOHOL BUDEM MU ZAVIZANI .....

:( :( :( :(
carens
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Senky » Uto Sep 15, 2009 3:17 pm

Používatelia a Skupiny -> Oprávnenia fór pre skupiny -> Vyberieš skupinu Hostia -> Označíš všetky Fóra -> A rolu akú chceš. Minimálne "Len na čítanie"
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod carens » Uto Sep 15, 2009 5:23 pm

Senky píše:Používatelia a Skupiny -> Oprávnenia fór pre skupiny -> Vyberieš skupinu Hostia -> Označíš všetky Fóra -> A rolu akú chceš. Minimálne "Len na čítanie"

Senky

urobil som postup presne tak ako si pisal ... dal som len hostom opravnenia resp. som nadstavil rolu na "Len na citanie" .... a stale mi to nejde vsetko je uplne rovnake ako bolo nic sa nezmenilo ... stale to chce najprv prihlasovacie meno a heslo ... a pak az po prihlasenie sa clovek dostane az na obsah fora

neviem kde je chyba ... v com to este moze byt??????

:cry: :cry: :( :cry: :( :cry: :(
carens
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Senky » Str Sep 16, 2009 7:16 am

Mohol si este zmenit skupiny a neregistrovany nie su v skupine hostia..ale to tazko...
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod carens » Str Sep 16, 2009 9:12 am

Senky píše:Mohol si este zmenit skupiny a neregistrovany nie su v skupine hostia..ale to tazko...

Senky prosim ta mohol by si mi napisat postup toho co som citoval ... by som to kukol ci to moze byt aj v tom

ze by si napisal taky isty postup ako si pisal tento:

!!!! Používatelia a Skupiny -> Oprávnenia fór pre skupiny -> Vyberieš skupinu Hostia -> Označíš všetky Fóra -> A rolu akú chceš. Minimálne "Len na čítanie" !!!!
carens
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Senky » Str Sep 16, 2009 9:56 am

Dobre, skús upraviť minimálne 1 fórum tak, že nič neupravíš, ale potom dáš "upraviť oprávnenia" a tam vyberieš skupinu hostia, dáš pridať oprávnenia a potom dáš minimálne "Len na čítanie". Ak toto nepôjde, tak fakt už neviem...
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod carens » Str Sep 16, 2009 11:22 am

Senky píše:Dobre, skús upraviť minimálne 1 fórum tak, že nič neupravíš, ale potom dáš "upraviť oprávnenia" a tam vyberieš skupinu hostia, dáš pridať oprávnenia a potom dáš minimálne "Len na čítanie". Ak toto nepôjde, tak fakt už neviem...

Senky, ja som s toho debil ako hrom uz neviem co kde mam kliknut, uz som pomyleny a neviem co ma robit. Asi v opravneniach nebude chyba mozno niecom inom alebo je aj ta moznost ze to bude v opravneniach a len ja to neviem urobit alebo nieco ine klikam.
carens
Návštevník
Návštevník

Späť na Diskusia (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *