Problém s antibot question, phpbb3

Potrebujete nejakú modifikáciu? Napíšte sem

Moderátor: Moderátori

Problém s antibot question, phpbb3

Poslaťod Brett » Sob Júl 18, 2009 9:25 am

Takže, nainštaloval som kompletne mód AntiBot Question. Ale teraz to vypisuje toto:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3824: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/sk/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3826: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/sk/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3827: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/sk/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3828: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/sk/common.php:1)
Nedá sa poriadne ani prihlásiť ani registrovať. Čo mám robiť? :cry:
Brett
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Brett » Sob Júl 18, 2009 9:31 am

A ešte nie je vidieť kód pre vizuálne overovanie pri registrácii. :cry: :cry:
Brett
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Senky » Sob Júl 18, 2009 11:41 am

Overil si si inštaláciu, či si všetko urobil správne? A stiahol si túto verziu?
senky.6f.sk - Modifikácie a služby pre phpBB
Online hry help.sk - Pomoc pri hraní online hier - tutoriály, návody, triky, fórum.
PODPORU CEZ SS, ICQ, email ani cez nič iné osobné NEPODÁVAM
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Brett » Sob Júl 18, 2009 8:12 pm

Nainštaloval som danú verziu, opäť sa nedá prihlasovať ani nie je vidieť registračný kód, ale Anti Bot otázka funguje.

Píše:[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3824: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/sk/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3826: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/sk/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3827: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/sk/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3828: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/sk/common.php:1)
Brett
Návštevník
Návštevník

Poslaťod drndos » Sob Júl 18, 2009 8:19 pm

no otvor ten súbor /language/sk/common.php a vymaž znaky pred a po <?php
drndos
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Brett » Sob Júl 18, 2009 8:19 pm

Pochopil som, že problé tkvie v súbore common.php, tak som tam nahral pôvodný. potom frflalo na ucp.php aj ten som vrátil do pôvodného stavu a zrazu všetko ide, až na jednu maličkosť. Pri registrácii napíše pod AntiBot otázkov len "{ AB_QUESTION_EXPLAIN }" miesto vysvetlenia. To už ale nie je problém... Vyriešené.
Brett
Návštevník
Návštevník

Späť na Modifikácie (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *