problem s forumom (zobrazovanie)

Diskusia ohľadom phpBB 2, nie podpora

Moderátor: Moderátori

problem s forumom (zobrazovanie)

Poslaťod ohne-dich » Ned Aug 05, 2007 5:10 pm

takze mam nainstalovane forum odtialto php 2 setko je ok ... no ked som sa odhlasil a spat prihlasil tak mi nenacitalo stranku ze som prihlaseny ale len cisto bielu ...... potom som dal link fora a uz som bol tam prihlaseny no teraz ked chcem ist do administracie sa vobec neda dat lebo mi hadze vkuse tu bielu stranku ... neviem to popisat ale ako keby mi tam chybalo presmerovanie po prihlaseni alebo resp mi to presmeruje ale na bielu stranku s nicim ... nestretol sa niekto s takymto problemom? :cry:
ohne-dich
Návštevník
Návštevník

Re: problem s forumom (zobrazovanie)

Poslaťod Predator » Ned Aug 05, 2007 7:23 pm

pri instalacii ti nedalo chybu ???? alebo nemal si daky problemmmm ???
Predator
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod ohne-dich » Ned Aug 05, 2007 8:16 pm

ne setko mam ok ... len ked sa odhlasim tak ma nehodi spat na stranku ale ju nenacita jednoducho napise ze nemoze nacitat ako ked zadas zly link alebo co ... pritom na ftp setko je ja nechapem tomu ... teraz sa nemozem dostat do administracie
ohne-dich
Návštevník
Návštevník

Poslaťod masterdead » Ned Aug 05, 2007 8:36 pm

zadal si dobre nazov fora? skus pozriet tabulku config a zaznam server_name, ci je tam dobre zadana adresa fora
Obrázok užívateľa
masterdead
Administrátor
Administrátor

Poslaťod ohne-dich » Sob Aug 11, 2007 6:32 pm

a kde to najdem to server_name ? som pozeral confing.php tam to neje a v mysql to neviem najist
ohne-dich
Návštevník
Návštevník

Poslaťod ohne-dich » Sob Aug 11, 2007 6:35 pm

inac pre blizsie opisanie ja ked dam napr administraciu stranky tak mo hodi tento link napr http://simpsonovci.ecompare.biz/forum/a ... e918e09a85 co je asi dobre ale nic mi nezobrazi len cisto bielu stranku
ohne-dich
Návštevník
Návštevník

Späť na Diskusia (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *