Problem s phpbb

Diskusia ohľadom phpBB 2, nie podpora

Moderátor: Moderátori

Poslaťod PANTHER » Uto Júl 29, 2008 5:02 pm

1.) Ako povedal Ďuri, porozmýšľaj nad svojou štylistikou a gramatikou.
2.) Nie, keď sa budeš pokúšať fórum znovu nainštalovať, tak sa nenainštaluje. Vzhľad môžeš prepnúť akúrát v databáze. Takže PMA (PHP My Admin) a hľadať.
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

It's good to be bad! Why? Coz' I can!

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Synku, ta co hutorim po bulharsky?!
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Micro » Štv Júl 31, 2008 4:07 pm

Mno ze ci sa neda nastavit v niejakom subore na zakladny design co bol original k phpbb. alebo to niejak preinstalovat aby to tam zostalo ten obsah ze by si sa dalo preinstalovat to z phpbb2 na phpbb3 a spravit tu vec zeby to tam ostalo nakonvertovat to ??
Micro
Návštevník
Návštevník

Poslaťod PANTHER » Štv Júl 31, 2008 5:42 pm

Vravím, vzhľad prepneš v tvojom prípade jedine cez databázu.

A potom si fórum kľudne skonvertuj...
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Micro » Pia Aug 01, 2008 7:27 pm

hmm cez databazu a das mi tu niejaky navod ?? ak ta smiem poprosit ??
Micro
Návštevník
Návštevník

Poslaťod PANTHER » Sob Aug 02, 2008 10:57 am

Ak si dobre pamätám, tak toto sa tu už riešilo. Stačí pohľadať. :wink:

...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Micro » Sob Aug 02, 2008 2:43 pm

hladam hladam a nic som nenasiel az jeden clanok kde to tak tiez len naznacili ze sa to tak da a nic ine... ale tak posnazil som sa kusok sam so svojou a hlavou a spravil som to na php my admin v mysql sekcii boli dve phpbb_theme a phpbb_theme_name nasiel som tam aj tu rules street tak som ju zmazal potom mi to pisal na webe ze theme id 3 sa nenaslo tak som siel naspet do tych suborov a upravil jednu na temu tam hned na id 3 aby som mohol nahodit original fy subsilver ked mi to samozrejme naskocilo na webe hned som navstivil admiinstraciu a zmenil temu a pootm som naspet id prepisal na 1 ako bolo a tramtadada forum ide tak dakujem ze aspon kusok ste mi pomohli
Micro
Návštevník
Návštevník

Poslaťod PANTHER » Sob Aug 02, 2008 4:35 pm

Pozri sa, keďže s phpBB 2 už dosť dlho nepracujem, nevedel by som ti presne povedať čo upraviť. Ale som rád, že si použil svoju hlavu. Kiež by ju používali aj ostatní! :?

...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Micro » Pon Aug 04, 2008 7:11 pm

mno aj tak dakujem ale pridem tu este s ghorsou vecou dufam ze sa hnevat nebudete idem dat z phpbb2 na phpbb3 ta idmee to konvertovat to bude :D ale nebojte sa budem sa snazit aj sam ale tak dufam ze mi aspon kusok potom niekto pomoze :D
Micro
Návštevník
Návštevník

Predchádzajúci

Späť na Diskusia (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *