Problem s phpbb

Diskusia ohľadom phpBB 2, nie podpora

Moderátor: Moderátori

Problem s phpbb

Poslaťod Micro » Pon Júl 28, 2008 6:32 pm

kamarat nieco robil na ftp daval tam niejaky novy vzhlad mno zazru po nakopirovani vzhladu nam vihodilo nieco take ked sme sli na forum

phpBB : Critical Error

Could not open rules-street template config file

DEBUG MODE

Line : 514
File : functions.php

ludai help to forum je prfektne rozbehnute a su tam dvolezitep prispevky velmy pekne vam dakujem za pomoc a ochotu pomoct
Micro
Návštevník
Návštevník

Poslaťod PANTHER » Pon Júl 28, 2008 6:34 pm

Hľadaj vo FAQ kurňa!
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

It's good to be bad! Why? Coz' I can!

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Synku, ta co hutorim po bulharsky?!
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Micro » Pon Júl 28, 2008 6:54 pm

lenze to som uz spravil robi to aj na dalej ja so si to uz cital nejde mi to ani tak ani tak jedine ze preistalujem niejak forum aby mi to tam zostalo da sa ?
Micro
Návštevník
Návštevník

Poslaťod PANTHER » Pon Júl 28, 2008 7:20 pm

Nakopči tam to template napr. cez FileZillu. Možno je chybné, tak ho skús stiahnuť aj z inej stránky.
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Micro » Pon Júl 28, 2008 7:26 pm

hocijaky iny teplate hej ? mno pokusim sa tam dat dajaky iny do tej zlzoky a skusal som to cez to aj cez total commander aj kamarati to skusali a nic ale tak skusim este iny teplate tam dat
Micro
Návštevník
Návštevník

Poslaťod PANTHER » Pon Júl 28, 2008 7:31 pm

Nemusíš zháňať iný template. Otvor si nejaký poriadny FTP klient, vyhľadaj konfiguračný súbor templatu na tvojom disku a pokús sa ho vyhľadať aj na FTP. Ak ho nenájdeš tam, kde by mal byť, nakopči ho tam a na vlastné oči sa presvedč, či tam bol úspešne nakopčený.

...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Micro » Pon Júl 28, 2008 7:35 pm

a este aky nazou by mal mat ten subor taky ako dany teplate ktory som si chcel prerobit napriklad Athena.css ?? ak hej mam to tam mam tam vsetky subory ktore som mal aj ked som ho stiahol ten novy teplate
Micro
Návštevník
Návštevník

Poslaťod PANTHER » Pon Júl 28, 2008 7:37 pm

Zrejme Athena.cfg.

...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Micro » Pon Júl 28, 2008 7:40 pm

mon tak tak ak chces dam ti aj pristup na ftp mozes mrknut ze to tam je ale stale to zobrazuje alebo ked ta skusim to Athena.cfg premenovat na rules-street.cfg to asi ani tak nepomoze
Micro
Návštevník
Návštevník

Poslaťod PANTHER » Pon Júl 28, 2008 7:54 pm

No počkaj... vymazal niekto template Rules-Street? Ak áno, tak zabudol prepnúť na Athenu. Musíš nahodiť späť Rules-Street template a potom nainštalovať Athenu a nakoniec ju prepnúť.

...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Micro » Pon Júl 28, 2008 7:59 pm

lenze predtym tam bola v tej zlozke rules-street athena a potom ju premenili na bionic ja som to dal naspet a nejde dasa to aj inak ? este nahodit ?
Micro
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Micro » Pon Júl 28, 2008 8:06 pm

lenze ked zmenili na bionic uz nesla a teraz nejde ani ked dam athenu a ked som subor Athena.cfg premenoval na rules-street.cfg tak mi nezobrazilo nic :D tak so mto dal naspet a stale ta chyba
Micro
Návštevník
Návštevník

Poslaťod PANTHER » Pon Júl 28, 2008 8:41 pm

Nahral si tam ten úplne prvý template? Mám na mysli Rules-Street.

...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Micro » Uto Júl 29, 2008 3:51 pm

ano nahral nejde neda sa to nastavit niekde v subore na ten co tam bol pri instalacii bo dal so mten presne do rules street co tam prvy krat a nejde alebo ked nakopirujem zlozku instal do ftp a dam instalaciu tam je ze install a este jedna vec asi ze opravi veci alebo daco ale to asi zmaze ze ?
Micro
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Ďuri » Uto Júl 29, 2008 4:07 pm

Pocuvaj, skus trochu zmysluplne oddelovat vety (ciarky, bodky, otazniky), lebo tvoj posledny prispevok lustim uz niekolko minut a stale nerozumiem.
Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
Obrázok phpbb3 podpora
Ďuri
Moderátor
Moderátor

Ďalší

Späť na Diskusia (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *