Problém s registráciou

Diskusia ohľadom phpBB 2, nie podpora

Moderátor: Moderátori

Problém s registráciou

Poslaťod sebynado » Sob Sep 15, 2007 10:40 pm

nainštaloval som fórum na forum.devik.sk, všetky kroky podľa návodu som splnil ale po inštalácii sa neviem zaregistrovať. Ako admin som sa zaregistroval pri inštalácii a prihlásim sa bez problémov, ale ďalšie registrácie už neviem vykonať. Vypisuje mi:

Kód: Vybrať všetko
Warning: include() [function.include]: Unable to access ./includes/usercp_register.php in /home/html/devik.sk/public_html/_sub/forum/profile.php on line 91

Warning: include(./includes/usercp_register.php) [function.include]: failed to open stream: Permission denied in /home/html/devik.sk/public_html/_sub/forum/profile.php on line 91

Warning: include() [function.include]: Failed opening './includes/usercp_register.php' for inclusion (include_path='./:/usr/local/lib/php/pear/:/home/html/lib/:/home/html/lib/Smarty:/home/html/lib/Smarty/plugins') in /home/html/devik.sk/public_html/_sub/forum/profile.php on line 91

Please help
sebynado
Návštevník
Návštevník

Poslaťod matt21 » Ned Sep 16, 2007 8:23 pm

Chybna editacia suboru profile.php
Z phpbb podporou končím, lebo ľudia si to nevedia vážíť... :!: :!: :!:
Obrázok užívateľa
matt21
Expert
Expert

Poslaťod Hadros » Sob Sep 29, 2007 5:21 am

a ja zas ked sa idem zaregistrovat tak tam nemam overovaci kod a bez toho to nejde!!kde si to nastavim??v admini paneli to neny a ma to tam byt!HELP PLS
Hadros
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod drndos » Sob Sep 29, 2007 12:09 pm

Skus použiť shawanovu úpravu na pridanie overovacieho kodu
drndos
Moderátor
Moderátor

Poslaťod vlado » Sob Sep 29, 2007 6:47 pm

Hadrian
použil som to a funguje to dobre overovaci-kod-t541.html
vlado ak vie pomôže:-)
ak nevie - vie iný :-(
Obrázok užívateľa
vlado
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod Mephisto » Ned Sep 30, 2007 10:04 am

no ale v administracii ked das "konfiguracia" tak si tam mozes zrusit vyzualne overenie a mne to islo aj bez overovacieho kodu (aj ked kod pouzivam pre bezbecnost)
Obrázok užívateľa
Mephisto
Expert
Expert

Poslaťod Sabados » Pon Okt 01, 2007 5:53 pm

mam problem...toz....forum fachci bez problemov akurat problemik malicky je v tom ze pri registracii (ale aj v nastaveniach uzivatela) ked zadam heslo dam odoslat vypise : Musíte zadať požadované údaje! pritom vsetky "hviezdickove" udaje su vyplnene....kde je problem ? (predpokladam medzi stolickou a monitorom :D )
Sabados
Návštevník
Návštevník

Späť na Diskusia (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *