Problemy s administraciou fora

Podpora pre phpBB 3

Moderátor: Moderátori

Problemy s administraciou fora

Poslaťod Tvor » Str Máj 18, 2011 11:44 am

Zdravim,

rad by som poziadal o par rad ako sa vysporiadat s nasledujucimi problemami.
Mam dve fora.
Prve mi pravidelne vypisuje chybove hlasenie, ze mam precistit cache. Ked to spravim, forum funguje, no problem sa opakuje (zvycajne o den, niekedy aj skor). Prava mam nastavene dobre. Bol som upozorneny, ze priecinok cache ma obsahovat .htacces a index (ktore tam chybali, ale vratil som ich naspat ako mi bolo kazane). Neviem si s tym rady a nemozem robit foru kazdy den udrzbara aby fungovalo.

Dalsi problem je s druhym forom. To vypisuje chybovu hlasku, ze nemoze najst style data. Zvykne sa nacitat po par refreshoch (niekedy aj viac nez po par), kazdopadne je jasne, ze to nie je nic prijemne.

Nerobil som na nich ziadne vyznamne zmeny, neinstaloval som ziadne veci, jedine, co robim, je pravidelna zaloha a teda aj to premazavanie cache (aby vobec fungovalo). Je to zvlastne, pretoze to prve forum fungovalo dva roky bez problemov, okrem obcasnych vypadkov, ktore som nezapricinil.

Prosim teda o pomoc. Nie som vobec skuseny, prave naopak. O rady som uz ziadal inde, ale dostalo sa mi len par strohych neefektivnych odpovedi.
Diky.
Tvor
Návštevník
Návštevník

Re: Problemy s administraciou fora

Poslaťod ansysko » Ned Máj 29, 2011 9:10 pm

pomohol by odkaz na forum
Obrázok užívateľa
ansysko
Expert
Expert

Články: 16

Späť na Podpora (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *